Pressikuvat

Napsauta thumbnailia ladataksesi kuvan korkearesoluutioisena.

Melissa Horn - Kuulumiset

Hej! 

Jag vill tacka för det här året och önska god fortsättning. 

Personligen kommer jag att minnas 2017 som ett märkligt år. Det innehöll dåliga saker och fantastiska saker, väldigt lite mittemellan. Att spela för er slog allt. Soloturnén som nyss avslutades var det bästa som hänt mig på länge. Jag har aldrig känt en lika ångestladdad nervositet veckorna innan men att få vara med er på tu man hand blev sen det mest avslappnade och naturliga jag gjort på scen. Ni kändes på ert bästa humör varje kväll och jag med. Fan vad jag har skrattat! (Jag grät nån kväll också men bara av tacksamhet för att ni finns i mitt liv).  

Det är inget jag direkt firar, mest förundras jag över hur jävla fort tiden går, men i år har jag fått "hålla på" med det här i 10 år. Jag städade ur gamla lådor härom veckan och hittade singeln på låten Långa nätter från 2007. Kul. Tack för förtroendet. 

Jag ska försöka att inte vila nu. Vill istället samla mod för att skriva om det gångna året. Det har tagit emot märker jag. Jag har haft behov av att vara ifred och ibland går inte det hand i hand med att skriva, men efter er närvaro det här året så vill jag i alla fall försöka. Det kommer nog att bli låtar om trettioårskris, om tid som går för fort, om att dra gränser och andra fantasier. Hoppas ni vill lyssna sen. 

Kram. Vi hörs. 
Melissa
Facebook
Melissa Horn Hej! Jag vill tacka för det här året och önska god fortsättning. Personligen kommer jag att minnas 2017 som ett märkligt år. Det innehöll dåliga saker och fantastiska saker, väldigt lite mittemellan. Att spela för er slog allt. Soloturnén som nyss avslutades var det bästa som hänt mig på länge. Jag har aldrig känt en lika ångestladdad nervositet veckorna innan men att få vara med er på tu man hand blev sen det mest avslappnade och naturliga jag gjort på scen. Ni kändes på ert bästa humör varje kväll och jag med. Fan vad jag har skrattat! (Jag grät nån kväll också men bara av tacksamhet för att ni finns i mitt liv). Det är inget jag direkt firar, mest förundras jag över hur jävla fort tiden går, men i år har jag fått "hålla på" med det här i 10 år. Jag städade ur gamla lådor härom veckan och hittade singeln på låten Långa nätter från 2007. Kul. Tack för förtroendet. Jag ska försöka att inte vila nu. Vill istället samla mod för att skriva om det gångna året. Det har tagit emot märker jag. Jag har haft behov av att vara ifred och ibland går inte det hand i hand med att skriva, men efter er närvaro det här året så vill jag i alla fall försöka. Det kommer nog att bli låtar om trettioårskris, om tid som går för fort, om att dra gränser och andra fantasier. Hoppas ni vill lyssna sen. Kram. Vi hörs. Melissa
En dröm går i uppfyllelse. Jag ska spela solo i höst. Helt själv alltså. Premiär blir på mitt favoritställe på jorden, Cirkus i Stockholm. 

De första åren när jag började skriva låtar var jag alltid ensam på scen. Blev obekvämt nervös av att spela tillsammans med andra. Under åren har jag utökat storleken på band och känner nu helt tvärtom. Har börjat tro att mina låtar och jag inte håller i den totalt avskalade formen. Just därför måste jag göra det här nu. 

Kan bli det läskigaste jag gjort hittills. Inget band att luta mig mot, bara er. Ni som vill komma då, kommer att vara ovanligt viktiga. Och extremt välkomna. 

Kram, Melissa

Följ länken för komplett spelplan
http://www.unitedstage.se/se/artister/melissa-horn.aspx
Facebook
Melissa Horn En dröm går i uppfyllelse. Jag ska spela solo i höst. Helt själv alltså. Premiär blir på mitt favoritställe på jorden, Cirkus i Stockholm. De första åren när jag började skriva låtar var jag alltid ensam på scen. Blev obekvämt nervös av att spela tillsammans med andra. Under åren har jag utökat storleken på band och känner nu helt tvärtom. Har börjat tro att mina låtar och jag inte håller i den totalt avskalade formen. Just därför måste jag göra det här nu. Kan bli det läskigaste jag gjort hittills. Inget band att luta mig mot, bara er. Ni som vill komma då, kommer att vara ovanligt viktiga. Och extremt välkomna. Kram, Melissa Följ länken för komplett spelplan http://www.unitedstage.se/se/artister/melissa-horn.aspx

Videot

Melissa Horn - Jag går nu #2
Melissa Horn - Jag går nu #2
Melissa Horn - Jag går nu #2
Melissa Horn - Jag går nu #3
Melissa Horn - Jag går nu #3
Melissa Horn - Jag går nu #4
Melissa Horn - Jag går nu #4