Kameleonttimalli elää, itsensä voi aina luoda uudestaan”, toteaa Jonsu. 20-vuotta kestäneen artistiuden, opiskelun ja finanssialalla työskentelyn jälkeen itsensä uudelleen löytänyt laulaja-lauluntekijä Jonsu tekee paluun musiikkimaailmaan huomenna keskiviikkona –  ensimmäistä kertaa soolona. Päätös palata musiikin pariin syntyi puhtaasti ikävästä: ”Pidin muutaman vuoden tauon musiikista ja keskityin elämässä täysin muihin asioihin. Eräänä päivänä heräsin siihen, kuinka paljon ikävöin musiikkia ja tuli kauhea pakkomielle alkaa taas kirjoittaa”.

Viime vuosina elämään vahvasti liittynyt itsensä uudelleen luominen jatkuu myös musiikissa, joten luvassa on täysin uudenlaista Jonsua.

7.6. julkaistavan kappaleen teksti on tuttuun tapaan Jonsun käsialaa. Uudessa musiikissa kuuluvat vahvat ja visuaaliset tarinat arjesta: “Valloita maailma biisi sai alkunsa eräänä aamuna, kun avasin silmät ja tuumin, että maailma on täysin kaheli paikka. Näitä aamuja mahtui viimeiseen vuoteen jokunen. Sinä aamuna tuntui erityisesti, että vain ne saavat äänensä kuuluviin, jotka huutavat lujimpaa. Siitä syystä halusin kirjoittaa biisin niille, joilla on paljon sanottavaa, mutta ei rohkeutta puhua. Toivon, että se antaa rohkeutta ja voimaa kaikille niille, jotka tuntevat jäävänsä lauman jalkoihin’’, Jonsu avaa biisin taustaa. Keikkabussista finanssimaailmaan ja sieltä taas soolouralle hypännyt Jonsu kertoo kappaleen antaneen voimaa myös omalla polulla takaisin numeroista nuotteihin.

2000-luvun alussa perustettu pop rock -yhtye Indica on julkaissut seitsemän albumia, joista ensimmäinen “Ikuinen virta” sekä toinen “Tuuliset tienoot” ovat myyneet platinaa ja kultaa. Vuonna 2009 Nuclear Blast –levy-yhtiöön sainattu bändi on julkaissut myös kaksi englanninkielistä albumia, joista toinen, yhtyeen aikaisempia englanniksi käännettyjä hittejä sisältänyt

“A Way Away” ylsi ilmestymisvuonnaan virallisille listasijoille kahdeksassa eri maassa.

”Valloita maailma” –single on saatavilla striimauspalveluista huomenna keskiviikkona 7.6.

Seuraa Jonsua somessa:
Facebook: @jonsuvirallinen
Instagram: @jonsuvirallinen