Päivitetty viimeksi 25.5.2018

KEITÄ ME OLEMME

Tässä yksityisyydensuoja- ja evästekäytännössä kerrotaan Sony Music Entertainment Finland Oy:n tietosuojakäytännöistä. Sony Music Entertainment Finland Oy on Suomessa rekisteröity yhtiö, jonka Y-tunnus on 0776124-0. Yrityksen toimipaikka sijaitsee osoitteessa Tallberginkatu 2 A, 00180 HELSINKI. Kun puhumme nimillä “Sony Music”, ”Sony Music Entertainment” tai ”me” tai viittaamme ”meihin”, tarkoitamme Sony Music Entertainment Finland Oy:tä (tai mitä tahansa Sony Music Entertainment -yritystä, joka käyttää tietojasi tämän käytännön mukaisesti).

Olemme sitoutuneita suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Seuraavaksi määritellään perusteet, joiden mukaan tullaan käsittelemään sinulta keräämiämme henkilötietoja tai sinun meille tarjoamiasi henkilötietoja. Luethan tekstin huolellisesti ymmärtääksesi henkilötietoihisi liittyvät näkemyksemme ja käytäntömme siitä, kuinka me tulemme käsittelemään henkilötietojasi.

TÄRKEITÄ SEIKKOJA

  • Käytämme henkilötietoja, jotta sinä voit käyttää sisällön ominaisuuksia, käsitelläksemme rekisteröitymistä ja tarjotaksemme sinulle pyytämääsi sisältöä musiikkiimme ja muuhun tarjontaamme liittyen.
  • Pääsivustomme sekä artistisivustomme sisältävät interaktiivisia ominaisuuksia, joissa käytetään sosiaalisen median sivustoja, kuten Facebookia ja Twitteriä. Jos käytät näitä ominaisuuksia, nämä sivustot lähettävät meille sinua koskevia henkilötietoja.
  • Suurinta osaa sisällöstämme ei ole suunniteltu lapsille. Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 13-vuotiailta lapsilta, ja saatamme kysyä ikääsi ennen kuin voit rekisteröityä uutiskirjeen tilaajaksi tai käyttää sisältöämme.
  • Jos annat meille suostumuksesi, lähetämme sinulle uutisia ja Sony Musiciin ja sen artisteihin liittyvää kampanjamateriaalia. Voit muuttaa mielesi suostumukseesi liittyen milloin tahansa ja pyytää meitä olemaan käsittelemättä henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, suoramarkkinointiin liittyvä profilointi mukaan lukien. Tässä käytännössä selitetään milloin käsittelemme henkilötietoja omiin perusteltuihin tarkoituksiimme. Voit pyytää meitä olemaan käsittelemättä näitä tietoja.
  • Paljastamme henkilötietojasi julkisesti julkaistessasi sisältöä sivustojemme tai sovellustemme kautta. Paljastamme henkilötietoja, kun hyväksyt, että voimme jakaa tietoja liikekumppaniemme tai muiden Sony-konsernin yritysten kanssa. Jaamme tietoja myös artistiemme kanssa, jos olet suostunut markkinointiin ja kolmansille osapuolille, jotka käsittelevät tietoja meidän puolestamme tai kun laki edellyttää tietojen jakamista tai muissa tietyissä tapauksissa.
  • Saatamme siirtää tiettyjä henkilötietoja Yhdysvaltoihin ja muihin EEA:n ulkopuolisiin maihin.
  • Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita sisällön personoimiseksi ja mainontatarkoituksiin sekä saadaksemme sisällön toimimaan paremmin.

ERITYISHUOMIO ALLE 13-VUOTIAILLE LAPSILLE

SINUN TULEE OLLA VÄHINTÄÄN 13-VUOTIAS REKISTERÖITYÄKSESI SIVUSTOLLEMME. ETHÄN REKISTERÖIDY, JOS OLET ALLE 13-VUOTIAS.

ERITYISHUOMIO VANHEMMILLE

Vaikka emme tietoisesti salli alle 13-vuotiaiden lasten rekisteröitymistä sivustollemme, vanhempien tulisi valvoa lastensa internetin käyttöä ja käyttää verkkopalveluiden sekä ohjelmistokehittäjien tarjoamia hallintatyökaluja lapsiystävällisen verkkoympäristön luomiseksi. Näiden työkalujen avulla pystytään myös estämään lapsia antamasta verkossa nimeään, osoitettaan ja muita henkilötietojaan ilman vanhempien lupaa.

KUINKA KERÄÄMME TIETOJASI

Saatamme kerätä ja käsitellä sinuun liittyviä henkilötietoja, jotka sinä olet antanut täyttämällä lomakkeita sivustollamme tai ottamalla meihin yhteyttä. Tähän sisältyvät, niihin kuitenkaan rajoittumatta, tiedot, jotka olet antanut verkkosivustollemme rekisteröitymisesi (tai verkkosivustollemme liittymisesi), minkä tahansa palveluiden (esim. uutiskirjeen) tilaamisen, latausten ostamisen, materiaalien julkaisemisen tai muiden palveluiden pyytämisen aikana.

Käyttämällä evästeitä ja muita seurantatekniikoita

Lisäksi käytämme verkkosivustollamme teknologiaa keräämään tietoja, jotka auttavat meitä kehittämään verkkokokemuksiasi, mittaamaan yleisöämme ja tarjoamaan sinulle räätälöityä mainontaa. Kutsumme tätä teknologiaa tässä käytännössä “evästeiksi”, ja sen on tarkoitus kattaa kaikki vastaavat tekniikat, mukaan lukien verkkojäljitteet, lokitiedostot, pikselitunnisteet, gif-kuvat (kuvataan jäljempänä). Käytämme omia ja kolmansien osapuolten evästeitä keräämään tarvitsemiamme tietoja. Lisätietoja on jäljempänä kohdassa “evästeet ja muut seurantatekniikat”.

Saamme joskus kolmansilta osapuolilta tietoja sinusta. Esimerkiksi käyttäessäsi sivustoillamme tai sovelluksissamme olevia “tykkää”- tai “jaa”-painikkeita, kolmas osapuoli jakaa tietoja kanssamme. Jos osallistut toimintoihin muilla sivustoilla tai sovelluksissa – kuten Facebook-sovelluksessa – saatat sallia meille pääsyn Facebookin tai muiden sivuston omistajien tai sovelluksen omistajien säilyttämiin henkilötietoihin.

Jos tarjoamme vanhempien luvanvaraisia verkkopalveluita lapselle, saatamme kysyä vanhemman sähköpostiosoitetta suostumuksen pyytämiseksi.

KUINKA KÄYTÄMME TIETOJASI

Käytämme sisältömme kautta kerättyjä henkilötietojasi:

(1) Sopimuksen noudattamiseksi tai suorittaaksemme sopimukseen liittyviä toimia;

a. Käsitelläksemme rekisteröitymistäsi jollekin verkkosivustollemme tai sovelluksiimme tai osallistumistasi järjestämäämme kilpailuun.

b. Lähettääksemme sinulle tietoa sääntöjemme tai käytäntöjemme muutoksista.

(2) Tarvittaessa omiemme tai kolmansien osapuolten perusteltuja tarkoituksia varten. Nämä tarkoitukset ovat:

a. Pääsyn tarjoaminen sinulle sivustoilla ja sovelluksissa oleviin sisältöihin ja ominaisuuksiin.

b. Pyytämäsi tiedon lähettäminen sinulle.

c. Sivustojemme ja sovellustemme turvallisuuden takaaminen pyrkimällä estämään luvattoman ja vilpillisen toiminnan.

d. Käyttöehtojemme ja muiden käytäntöjen noudattamisen toteuttaminen ja muiden organisaatioiden (kuten tekijänoikeuksien omistajien) auttaminen heidän oikeuksiensa toteuttamiseksi.

e. Sisällön, mainosten ja tarjousten räätälöinti sinulle.

(3) Antaessasi meille hyväksyntäsi:

a. Pyytäessäsi meitä lähettämään sinulle markkinointitietoa väylän kautta, jossa pyydämme sinulta hyväksyntääsi (esimerkiksi sähköpostimarkkinointi)

b. Hyväksyessäsi, että jaamme tietojasi kolmansille osapuolille, jotta he voivat lähettää sinulle markkinointimateriaalia, artistit mukaan lukien.

c. Antaessasi meille hyväksynnän käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita.

d. Muissa tapauksissa, joissa pyydämme hyväksyntääsi tuona aikana selittämäämme tarkoitukseen.

(4) Lain edellyttämiin tarkoituksiin:

a. Kun tarvitsemme vanhempien suostumuksen verkkopalveluiden tarjoamisesta alle 16-vuotiaille tai muun ikäisille lapsille, jolloin vanhempien suostumus tarvitaan. Sivustojamme ja sovelluksiamme ei kuitenkaan ole yleisesti suunniteltu alle 16-vuotiaille lapsille.

b. Hallinto- tai lainvalvontaviranomaisten pyyntöihin vastaamiseksi tutkimuksen suorittamiseksi.

KUINKA JAAMME TIETOJASI

Tämän käytännön muiden ehtojen mukaisesti saatamme jakaa henkilötietojasi seuraavasti:

(a) Konsernin yhtiöille

Saatamme jakaa henkilötietojasi tytäryhtiöillemme tai konsernin yhtiöille missä tahansa ympäri maailmaa edellä lueteltuihin tarkoituksiin. Antaessasi lupasi rekisteröintiprosessin aikana, jaamme henkilötietojasi myös muille Sonyn tytäryhtiöille näiden suoramarkkinointitarkoituksiin.

(b) Artisteille

Jos olet antanut suostumuksesi suoramarkkinointiin, saatamme myös jakaa henkilötietojasi niille artisteille (ja heidän manageriyhtiöilleen), joita kohtaan olet osoittanut kiinnostusta. He saattavat käyttää tietojasi pitääkseen sinut ajan tasalla heihin liittyvistä asioista.

(c) Muille kolmansille osapuolille

Saatamme siirtää, luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille Sony Musicin tai minkä tahansa sen osan myynnin, fuusion, konsolidaation, hallintomuutoksen, merkittävien varojen siirron, uudelleenorganisoinnin tai likvidoinnin yhteydessä.

Saatamme jakaa muille oman harkintamme mukaan tiettyjä koottuja tilastotietoja ostoihin ja sisältömme käyttöön liittyen. Näihin tietoihin voi sisältyä demografisia tietoja, kuten käyttäjäryhmien ikäjakauma ja/tai maantieteellinen sijainti. Henkilötietoja (kuten nimiä tai sähköpostiosoitteita) ei voi tunnistaa tilastotiedoista.

(d) Erityistapauksissa

Saatamme paljastaa henkilötietoja erityistapauksissa, kun meillä on syy uskoa, että näiden tietojen paljastaminen on tarpeen sellaisen henkilön tunnistamiseksi, häneen yhteyden saamiseksi ja lain eteen saattamiseksi, joka saattaa vahingoittaa tai häiritä (joko tahallisesti tai tahattomasti) edellä mainituissa (a) tai (b) osioissa kuvattuja omaisuusoikeuksia. Henkilötietoja saatetaan jakaa hallintoviranomaisille ja/tai lainvalvontaviranomaisille tarpeen mukaan edellä mainittuihin tarkoituksiin, mikäli laki vaatii tai mikäli perusteltujen tarkoitustemme oikeussuoja sovellettavien lakien mukaisesti tätä edellyttää.

Verkkosivulla tai sovelluksessa antamasi hyväksyntä paljastetaan julkisesti.

(e) Toimittajille

Jos rekisteröidyt kolmannen osapuolen hallinnoimaan kampanjaan, kuten kilpailuun tai arvontaan, henkilötietosi paljastetaan järjestäjälle kampanjan hoitamiseksi. Henkilötietosi sisällytetään myös voittajaluetteloon.
Jaamme tietoja kolmansille osapuolille, jotka suorittavat toimintoja puolestamme, kuten sivustomme ja sovellustemme isännöinti ja operointi, sähköpostien lähettäminen ja data-analyysien suorittaminen.

KANSAINVÄLINEN SIIRTO

Keräämämme tiedot saatetaan siirtää tai säilyttää Yhdysvalloissa sijaitsevassa paikassa tai jossakin muussa Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisessa maassa, esimerkiksi jos jokin omista tai jokin ETA-alueella sijaitsevien palveluntarjoajiemme palvelimista sijaitsee ajoittain ETA-alueen ulkopuolella tai jos jokin omista palveluntarjoajistamme tai toimittajistamme sijaitsee ETA-alueen ulkopuolella tai jos jaamme tietojasi (jäljempänä mainitun “Kenelle jaamme tietojasi” -osion mukaisesti).

Tapauksissa, joissa tietoja siirretään EAA-alueen ulkopuolelle tai mikäli kyseessä on sidosryhmä tai myyjä maassa, joka ei kuulu EU-komission riittävyyttä koskevan päätöksen piiriin, tietoja suojataan asianmukaisesti EU-komission hyväksymin mallisopimuslausekkein, asianmukaisella yksityisyydensuojasertifikaatilla tai myyjän käsittelijää sitovin yhtiön säännöin.

EVÄSTEET JA MUUT SEURANTATEKNIIKAT

Mikä on eväste?

Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka sisältävät pieniä määriä laitteeltasi verkkosivustolla vierailusi aikana kerättyä tietoa. Evästeet lähetetään takaisin alkuperäiselle verkkosivustolle kunkin vierailun jälkeen tai toiselle verkkosivustolle, joka tunnistaa kyseisen evästeen. Evästeet ovat hyödyllisiä, sillä niiden avulla verkkosivusto tunnistaa käyttäjän laitteen.

Evästeiden avulla voimme kehittää verkkosivustoamme ja tarjota parempaa ja henkilökohtaisempaa palvelua, esimerkiksi säilyttämällä tietoa mieltymyksistäsi ja tunnistamalla sinut palatessasi sivustollemme. Voit kieltäytyä hyväksymästä evästeitä verkkoselaimesi asetuksista. Huomaathan kuitenkin, että jos muutat näitä asetuksia, tietyt verkkosivustomme toiminnot eivät välttämättä toimi kunnolla.

Keräämiimme tietoihin kuuluvat mm. IP-osoitteet, selainversio, käyntien lukumäärä, millä sivustoilla käyt ja katselumieltymyksesi.

Käytämme verkkosivustollamme seuraavanlaisia evästeitä:

Luokka 1: Pakolliset evästeet

Nämä evästeet ovat pakollisia, jotta pystyt liikkumaan verkkosivustolla ja käyttämään sen ominaisuuksia, kuten päästäksesi verkkosivuston suojatulle alueelle. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita, kuten mitä tahansa ostoskorin sisältämiä tuotteita, ei pystytä näyttämään. Emme käytä näitä evästeitä keräämään sellaista tietoa sinusta, jota voitaisiin käyttää profilointiin, mainontaan tai muistamaan, missä kaikkialla olet internetissä käynyt.
Luokka 2: Suorituskykyyn liittyvät evästeet

Nämä evästeet keräävät tietoa siitä kuinka vierailijat käyttävät verkkosivustoamme, esimerkiksi millä sivuilla vierailijat käyvät useimmin ja saatko verkkosivuilta virheviestejä. Nämä evästeet eivät kerää tietoja, joista sinut voisi tunnistaa. Kaikki näiden evästeiden keräämät tiedot kootaan yhteen, minkä vuoksi tiedot ovat anonyymejä. Niitä käytetään vain kehittämään verkkosivuston toimintaa.

Luokka 3: Toiminnalliset evästeet

Nämä evästeet muistavat tekemäsi valinnat, kuten maan, josta olet vieraillut verkkosivustolla, kielen tai alueen, jossa olet. Näitä evästeitä voidaan käyttää tarjoamaan sinulle tekemiesi valintojen mukaan soveltuvaa sisältöä, räätälöimään vierailujasi ja tekemään niistä sinulle mukavampia. Näiden evästeiden keräämät tiedot voivat olla anonyymeja, eikä niitä voi jäljittää muiden verkkosivustojen selailuusi.

Luokka 4: Kohdentavat evästeet ja mainontaevästeet

Nämä evästeet keräävät tietoja selailutavoistasi kohdentaakseen mainontaa sinulle mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti. Niitä käytetään myös rajoittamaan mainoksen katselukertoja sekä mittaamaan mainoskampanjan tehokkuutta. Nämä evästeet ovat yleensä kolmannen osapuolen mainontaverkoston asettamia verkkosivuston ylläpitäjän luvalla. Evästeet muistavat vierailemasi verkkosivut ja muiden osapuolien, kuten mainostajien, kanssa jaetut tiedot. Usein kohdentavat evästeet tai mainontaevästeet linkitetään toisen organisaation tarjoamaan sivun toiminnallisuuteen.

Luokka 5: Sosiaalisen median evästeet

Näiden evästeiden avulla voit jakaa verkkosivutoimintasi sosiaalisessa mediassa, kuten Pinterestissä, Facebookissa ja Twitterissä. Nämä evästeet eivät ole meidän hallittavissamme. Tiedot saatetaan linkittää kohdentaviin evästeisiin / mainontaevästeisiin. Käy lukemassa kyseisen sosiaalisen median yksityisyydensuojakäytännöt saadaksesi tietää kuinka heidän evästeensä toimivat.

Verkkojäljitteiden käyttö

Joillakin verkkosivuistamme saattaa olla elektronisia kuvia, joita kutsutaan verkkojäljitteiksi. Niiden avulla pystymme muun muassa laskemaan näillä sivuilla käyneet käyttäjät. Verkkojäljitteet keräävät vain rajattua tietoa, kuten evästenumeron, sivukatselun kellonajan ja päivämäärän sekä kuvauksen sivusta, jolla verkkosivu sijaitsee. Sivuillamme saattaa olla myös kolmannen osapuolen mainostajien asettamia verkkojäljitteitä. Nämä verkkojäljitteet eivät sisällä henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa, ja niitä käytetään vain tietyn kampanjan tehokkuuden jäljittämiseen.

Evästeiden hyväksyminen

Jotta voimme asettaa evästeitä laitteellesi, tarvitsemme sinun hyväksyntäsi. Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit muokata selaintasi siten, että se ilmoittaa sinulle aina evästeitä lähetettäessä, tai voit kieltäytyä kokonaan vastaanottamasta evästeitä.

Huomaathan, että jos jatkat sivuston selaamista, katsotaan sen tarkoittavan, että hyväksyt evästeiden käyttömme.

Voit kieltäytyä hyväksymästä evästeiden käyttöämme milloin tahansa. Jos haluat rajoittaa tai estää laitteellesi asetettuja selainevästeitä, voit tehdä sen selaimesi asetuksista. Selaimesi Ohjeita-toiminnosta saat lisätietoja. Voit käyttää myös selaimesi asetuksia jo asetettujen evästeiden poistamiseksi.

Vaihtoehtoisesti voit käydä sivulla www.aboutcookies.org, jossa on kattavaa tietoa evästeiden poistamisesta erilaisista verkkoselaimista. Huomaathan kuitenkin, että jos muutat evästeasetuksia, et välttämättä pääse joihinkin sivustomme osiin tai sisältöön tai jokin toiminto ei ole sinulle saatavilla.

Jos haluat kieltäytyä käyttäytymismainontaan liittyvistä kolmannen osapuolen evästeistä, mene osoitteeseen www.youronlinechoices.eu. Kieltäytyminen ei kuitenkaan tarkoita, ettetkö saisi verkkomainoksia enää. Se tarkoittaa, että yhtiö tai yhtiöt, joiden evästeistä olet kieltäytynyt, eivät enää tarjoa sinulle omien verkkomieltymystesi ja käyttökaavojesi mukaan räätälöityjä mainoksia.

REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Aina kun tarvitsemme hyväksyntäsi, sinulla on mahdollisuus peruuttaa antamasi hyväksyntä. Meillä saattaa kuitenkin olla muita laillisia perusteita tietojesi käsittelyyn muihin tarkoituksiin, edellä mainituilla tavoilla. Joissakin tapauksissa voimme lähettää sinulle suoramarkkinointia ilman suostumustasi, jos vetoamme oikeutettuihin etuihimme. Sinulla on milloin tahansa absoluuttinen oikeus olla hyväksymättä suoramarkkinointia tai suoramarkkinointia varten toteuttamaamme profilointia. Voit harjoittaa oikeuttasi noudattamalla sähköpostiviestin sisältämiä ohjeita tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Sinulla on oikeus pyytää kopiota henkilötiedoistasi; pyytää korjaamaan, poistamaan tai rajoittamaan (keskeyttämään kaikki aktiivinen) henkilötietojesi käsittely; ja saada sopimusta varten tai hyväksynnälläsi tarjoamasi henkilötiedot järjestelmällisessä, koneellisesti luettavassa muodossa.

Lisäksi voit kieltää henkilötietojesi käsittelyn joissakin olosuhteissa (erityisesti tapauksissa, joissa meidän ei tarvitse käsitellä tietoja sopimuksellisten tai muiden oikeudellisten vaatimusten noudattamiseksi tai mikäli käytämme tietoja suoramarkkinointiin).

Nämä oikeudet saattavat olla rajoitettuja, esimerkiksi jos pyyntösi täyttämiseksi paljastuisi muuta henkilöä koskevia henkilötietoja, jolloin loukattaisiin kolmannen
osapuolen oikeuksia (mukaan lukien omiamme), tai jos pyydät meitä poistamaan tietoja, joita meidän on lain mukaan säilytettävä tai meillä on oikeutettu peruste säilyttää. GDPR sekä muut sovellettavat tietosuojalait sisältävät asiaankuuluvat poikkeukset. Ilmoitamme sinulle vetoamistamme asianmukaisista poikkeuksista vastatessamme tekemiisi pyyntöihin.

Näiden oikeuksien harjoittamiseksi voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä jäljempänä annettuja tietoja. Jos sinulla on muita ratkaisemattomia huolenaiheita, sinulla on oikeus valittaa oman asuinmaasi tai työskentelymaasi EU-tietosuojaviranomaiselle tai paikallisesti siellä, missä oletettu rikkomus on tapahtunut.

Pakolliset tiedot on merkitty täyttämiisi lomakkeisiin. Tapauksissa, joissa tiedot ovat pakollisia, jos asianmukaista tietoa ei anneta, emme pysty toteuttamaan rekisteröitymiseen, kilpailuun osallistumiseen tai muuhun Sony Musicin tai sen artistien kanssa vuorovaikutukseen liittyviä pyyntöjä. Kaikki muut tiedot ovat valinnaisia.

MITEN OTAN YHTEYTTÄ?

Haluamme vastata henkilötietojesi käsittelyä koskeviin kysymyksiisi. Jos sinulla on kysyttävää tietojesi käsittelystä tai haluat kieltää suoramarkkinoinnin, otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

KUINKA KAUAN TIETOJANI SÄILYTETÄÄN?

Verkkosivustolle rekisteröitymisen yhteydessä antamiasi tietoja säilytetään niin kauan, kun olet sivustojemme aktiivinen käyttäjä.

Tapauksissa, joissa käsittelemme henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin tai suostumuksellasi, käsittelemme tietoja kunnes pyydät meitä lopettamaan tietojen käsittelyn. Tietoja säilytetään lopetuspyynnön jälkeen lyhyen aikaa pyyntösti toteuttamiseksi. Pidämme myös kirjaa siitä, että olet pyytänyt meitä olemaan lähettämättä sinulle suoramarkkinointia tai lopettamaan tietojesi käsittelyn lopullisesti kunnioittaaksemme toivettasi myös tulevaisuudessa.

Tapauksissa, joissa käsittelemme henkilötietojasi sopimuksen noudattamiseksi tai kilpailun toteuttamiseksi, säilytämme tietoja niin kauan kuin se on tarpeen asianmukaisten paikallisten lakien mukaisesti tietojen tyypin mukaan sekä olosuhteiden, joissa tiedot on kerätty.

MUUT VERKKOSIVUSTOT

Verkkosivustomme saattaa sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, jotka eivät ole meidän hallinnassamme, ja joita tämä yksityisyydensuoja- ja evästekäytäntö ei koske. Jos menet muille verkkosivustoille annettujen linkkien kautta, niiden verkkosivustojen ylläpitäjät saattavat kerätä ja käsitellä tietoja sinusta eri tavalla kuin me keräämme ja käsittelemme tietoja.

MUUTOKSET YKSITYISYYDENSUOJA- JA EVÄSTEKÄYTÄNTÖÖMME

Saatamme milloin tahansa muokata, muuttaa tai muilla tavoin päivittää tätä yksityisyydensuoja- ja evästekäytäntöä. Merkitsemme mahdolliset muutokset päivittämällä käytännön yläreunassa olevan päivämäärän ja ilmoittamalla asiasta sinulle asianmukaisella tavalla. Sinun kannattaa käydä lukemassa tämä käytäntö silloin tällöin.