Nopsajalka & DJ Hermanni

Uuden singlen ”Nosta mua” julkaissut Nopsajalka palaa keikkalavoille. Uudella materiaalillaan Nopsajalka siirtyy edellisen levyn orgaanisemmasta soundista kohti tulevaisuutta modernin elektronisen musiikin pariin. Samalla myös Nopsajalan live muuntuu luontevasti DJ:n kanssa toteutettavaksi setiksi, jossa myös visuaalisilla elementeillä on suuri merkitys.

Nopsajalka on helsinkiläinen artisti, muusikko ja tuottaja, joka kuuluu kotimaisen rytmimusiikin pioneereihin. Soolouransa ohella hän on tullut tutuksi yhtyeistä Elokuu, Soul Captain Band sekä Kapteeni Ä-ni. Vuodesta 2012 lähtien Nopsajalka on kirjoittanut ja laulanut peräti kahdeksan top 20 -radiohittiä, joista neljä ensimmäistä (Soutaa huopaa, Saatilla, Tänään lähtee, Valvoo) Elokuu-yhtyeen riveissä ja neljä viimeisintä (Nautintoo, Lupaan olla, Seuraava feat. Erin, Niin kuin mä) soolona.

DJ Hermanni (aka DJ Svengali) on pitkän linja deejii, promoottori ja tuottaja. Hän on soittanut käytännössä kaikilla merkittävillä klubeilla ja festivaaleilla Suomessa, ulkomaisilla klubeilla Pietarista Berliiniin ja isoissa tapahtumissa Kööpenhaminan Distortinista Sansibarin täydenkuun rantabileisiin. Hermanni on ollut järjestämässä useita legendaarisia klubi-iltoja, joista Kuningassoundi (2010) ja Afro Sunday (2015) on valittu vuoden klubiksi. Hän on myös yksi harvoista Bassolla alusta tähän päivään asti ohjelmia tehneistä radiodeejiistä. Tuottajana ja säveltäjänä hän on tehnyt biisejä ja levyjä  mm. Nopsajalan, Raappanan, Mad Icen, Isac Elliotin ja JVG:n kanssa. Klubideejiinä hän on lyömätön monipuolisen musiikkimaun, pettämättömän tyylitajun ja pitkän kokemuksen ansiosta.

Nopsajalan Live on saatavissa myös jopa koko illan kestäväksi laajaksi ohjelmakokonaisuudeksi jossa DJ Hermanni soittaa teemaan sopivaa klubimusaa. Kysy lisää.