Pikku Papun Orkesteri on Sibelius-Akatemian lastenmusiikkikurssilla vuonna 2012 toisensa kohdannut iloinen ja värikäs joukko ammattitaitoisia muusikoita. Yhtye keikkailee eri kokoisilla kokoonpanoilla säilyttäen aina huikean live-meiningin ja innostaen yleisöä mukaan laulamaan ja leikkimään!

Pikku Papun laulut valittiin vuonna 2012 Vuoden lastenlevyksi Varhaisiän musiikkikasvattajat –VaMo ry:n toimesta ja sen kappaleet ovat tulleet monille tutuiksi myös Yle TV2:n Pikku Kakkosen ja Musarullaa-konserttisarjan myötä.

Puutarhanhoidosta pitävän Pikku Papu -hahmon on kehitellyt Liisa Kallio. Pikku Papusta ja hänen ystävistään kertovat runot on Pikku Papun laulut -levylle säveltänyt Soili Perkiö ja sovittanut Pikku Papun Orkesteri. Nämä kappaleet ovat muodostaneet vankan pohjan Pikku Papun Orkesterin konserttiohjelmistolle. Teksteissä käsitellään ystävyyttä, iloa, kiukkua, ruoanlaittoa, toisten kanssa toimeen tulemista – koko elämän kirjoa! Laulut on sovitettu niin, että yleisö pääsee osallistumaan niihin paitsi laulaen, myös leikkien ja yhdessä mukana tehden.

Pikku Papun Orkesterin musiikki sopii kaiken ikäisille, koska laulujen monipuolinen, akustispainotteinen soittimisto ja eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset miellyttävät yhtä lailla niin pieniä kuin varttuneempiakin kuulijoita!

Pikku Papun Orkesteri johdattelee kuulijat monien eri musiikkityylien sekä leikkien kautta Liisa Kallion luoman hahmon ihmeelliseen maailmaan.