Hallitsevan tangokuninkaan Aki Samulin uusi alku – single ”Ei kukaan ketään” julkaistaan tänään

Hallitsevan tangokuninkaan Aki Samulin uusi alku – single ”Ei kukaan ketään” julkaistaan tänään

”Lupasin tangovalassa luoda uutta ja uudella singlellä lunastan tämän lupauksen”

Kuuntele ”Ei kukaan ketään” tästä: http://bit.ly/AkiSamuliEiKukaanKetään

 Hallitseva tangokuningas Aki Samuli julkaisee tänään uuden singlen ”Ei kukaan ketään”.  Kappale on ensimmäinen näyte Aki Samulin tulevasta materiaalista ja samalla artistin uralla uusi alku. Tangokuninkuusvuosi on päättymässä ja edessä siintää vahva oma artistiura:

”Lupasin tangovalassa luoda uutta ja uudella singlellä lunastan tämän lupauksen. Mennyt 10kk on ollut elämäni mielenkiintoisin ja opettavin matka. Päivääkään en vaihtaisi pois enkä tekisi mitään toisin. Uusi alku ei tarkoita vanhan jo tehdyn unohdusta. Matkallani minäkuvani on vahvistunut ja haluan luoda uutta ennenkuulematonta musiikkia monipuolisin sävyin. Toisen pitkäsoittoni teko tuottajani Jonas Olssonin kanssa on ollut huikeaa”,  kuvailee Aki Samuli.

”Ei kukaan ketään” on musiikillisesti aiempaa selkeästi popimpaa materiaalia, mutta Aki Samulin matala ja sykähdyttävän tummasointinen ääni on ennallaan.

”Ei kukaan ketään on energinen ja mukanaan vievä kappale, joka rohkaisee olemaan oma itsensä. Jokaisella ihmisellä on ollut elämässä varmasti tilanteita joissa toinen osapuoli on halunnut hallita ja muuttaa kaiken itsensä näköiseksi antamatta tilaa toiselle. Teksti antaa tärkeän elämänohjeen ja voimaa  siitä että kukaan ei voi toista muuttaa ja omistaa. Joskus se tarkoittaa luopumista ja päätöksiä että voi taas tuntea elävänsä vapaana.”

Aki Samuli on määrätietoinen ja positiivinen artisti, joka haluaa tehdä musiikkia koko sydämestään ja välittää tuota tunnetta eteenpäin kuulijalle:

Haluan antaa tekemiselleni aina kaiken, enkä jätä puolitiehen mitään mihin ryhdyn. Intohimoni on rajojen rikkominen, enkä pidä käsitteestä ’koska aina on tehty niin’.”

www.akisamuli.fi

https://www.instagram.com/akisamuli/

https://www.facebook.com/akisamuli

 

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter