Kesän tarttuvin hitti on tässä – joko sinulla on muuvit hallussa?

Kesän tarttuvin hitti on tässä – joko sinulla on muuvit hallussa?

Justin Timberlaken ”Can’t Stop The Feeling” on listaykkösenä ympäri maailmaa.

Tämän kesän tarttuvin hitti on ehdottomasti Justin Timberlaken tuore single “Can’t Stop The Feeling!” mikä on noussut Billboradin Hot100 listan ykköseksi sekä Billborad Digital Songs Chartin ykköseksi myyden ensimmäiselläl viikollaan lähes 400 000 kappaletta ja on tämän vuoden kovin myyntisaavutus miltään singleltä.

Singlen tuore musavideo julkaistiin eilen illalla Suomen aikaa ja on kerännyt jo yli 100 miljoonaa katsojaa Vevo  -kanavalla. Videon on ohjannut palkittu Mark Romanek. Katso video tästä

Singlen julkaisuviikolla kappale nousi 58 maan iTunesin listaykköseksi, mukaan lukien Suomessa. Tälläkin hetkellä biisi komeilee 27 maan listaykkösenä. Spotifyssa single on sekä USA:n että globaalin Spotify listan top10:ssä ja sitä on streamattu hurjat 26 miljoonaa kertaa. Radioissa single nousee huimaa vauhtia ja on yksi lähihistorian nopeiten radioiden soittoon lisätyistä kappaleista USA:ssa, saaden 186 radioasemaa mukaan ensimmäisellä viikollaan. Euroopassa ”Can’t Stop The Feeling!” nousi suoraan brittien radiolistan ykköseksi ja on yksi harvoista kolmesta singlestä jotka ovat 2010 luvulla nousseet suoraan listan ykköseksi. Samankaltaista listamenestystä nähdään kaikissa maissa. Tässä on tämän vuoden ehdottomasti tarttuvin ja isoin hitti.

”Can’t Stop The Feeling!” on sävelletty tulevaan Dreamworksin huikeaan animaatioelokuvaan Trolls ja Justin Timberlake vastaa koko elokuvan musiikin tuottamisesta. Ensimmäisen singlen lisäksi Justin tulee esittämään useita kappaleita tulevalla elokuvan soundtrackilla ja mukana on myös vierailevia tähtiä.  Trolls soundtrack julkaistaan Suomessa 25. syyskuuta ja elokuva tulee teattereihin 28. lokakuuta.

Soundtracilla olevia vierailjoita ovat mm. näyttelijä Anna Kendrick, tv-tähti ja Carpool Karaoke –videoistaan tunnettu James Corden, Icona Pop sekä näyttelijä Zooey Deschanel, jotka tähdittävät myös Trolls –elokuvassa. Muita leffan näyttelijöitä ovat mm. Russel Brand, John Cleese, Gwen Stefani, Christopher Mintz-Plasse ja Justin Timberlake on myös yksi elokuvan Trolls –hahmoista.

 

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter