Norjalaisen popsensaation Marcus & Martinuksen 4. marraskuuta julkaistava albumi Together on omistettu faneille

Norjalaisen popsensaation Marcus & Martinuksen 4. marraskuuta julkaistava albumi Together on omistettu faneille

Syyskuisella Suomen vierailullaan hysteriaa aiheuttaneet norjalaisveljekset Marcus & Martinus julkaisevat toisen albuminsa ”Together” 4. marraskuuta.

Vasta 14-vuotiaat kaksoisveljet Marcus & Martinus hurmaavat tällä hetkellä Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Pienestä pohjois-Norjassa sijaitsevasta Troforsista kotoisin olevat Marcus ja Martinus ovat kotimaansa isoimmat tähdet tällä hetkellä. Debyyttialbumi ”Hei” on myynyt yli 55 000 kappaletta ja  julkaistut singlet ovat myyneet platinaa ja tuplaplatinaa ja niitä on streamattu yhteensä Spotifyssa yli 120 miljoonaa kertaa. Poikien ensimmäiset isot areenakonsertit Oslon Spektrum Areenalla myytiin loppuun alle kahdessa tunnissa, mihin ei aiemmin muu norjalaisartisti ole kyennyt.

Ruotsissa Marcus & Martinus ovat myös jättisuosittuja. Debyyttialbumi ”Hei” nousi Ruotsin albumilistan sijalle 2  ja helmikuussa on tiedossa kaksi konserttia Tukholman Globe –areenalla, jotka molemmat myytiin loppuun alle 15 minuutissa. Areenakonsertteja ennen Marcus & Martinus ovat esiintyneet mm. Ruotsin Grönalundissa ja Tanskan Tivolissa isoille yleisöille ja tehneet kotimaassaan kiertueen. Tähän mennessä poikien livekonsertteihin on myyty Pohjoismaissa yhteensä 400 000 lippua.

Suomessa Marcus & Martinuksen suosio on kasvamassa räjähdysmäisesti ja ensimmäisen promovierailun aikana nähtiin poikien esiintyminen Elämä Lapselle –TV-konsertissa sekä ensimmäinen keikka Helsingin Nosturissa, minkä 700 lippua myytiin loppuun hetkessä. Singlet ”Girls” ja ”Light It Up” sekä vanhemmat norjankieliset hitit kuten ”Elektrisk” streamaavat hyvin Spotifyssa. Norja-Suomi yhteistyötä on tehty myös, sillä suomalainen DJ-lupaus Alex Mattson on tehnyt Girls –hitistä remixin, ja se löytyy myös tulevalta albumilta

Massiivisen suosion keskellä Marcus & Martinus ovat kasvaneet yhtä matkaa faniensa kanssa ja uusi ”Together” –albumi onkin omistettu faneille, jotka ovat pojille todella tärkeitä. Albumin kansikuvakin on tehty yhdessä fanien kanssa heidän lähettämien kuvien avulla.

 

Together –albumin kappaleet:

1. Girls feat. Madcon

2. Without You

3. Light it Up feat. Samantha J

4. One More Second

5. Heartbeat

6. Go Where You Go

7. Hey You

8. Bae

9. I Don’t Wanna Fall in Love

10. Together

11. Girls (Alex Mattson Remix)

12. Heartbeat (Maybon Remix)

 

 

Katso “Girls” feat. Madcon video tästä

Katso “Light It Up” feat. Samantha J. tästä

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter