Norjalaishurmurit Marcus & Martinus julkaisivat uuden musavideon

Norjalaishurmurit Marcus & Martinus julkaisivat uuden musavideon

Norjalaiskaksoset Marcus & Martinus julkaisivat uuden videon albumilta lohkaistuun singleen Bae. Video on tyyliltään erilainen verrattuna aiempiin videoihin ja kokonaan mustavalkoinen.

Katso video tästä.

Pienestä pohjois-Norjassa sijaitsevasta Troforsista kotoisin olevat Marcus & Martinus ovat vasta 14 vuotiaita, mutta tällä hetkellä pohjoismaiden isoimmat poptähdet aiheuttaen hysteriaa ja kaaosta minne ikinä menevätkin. Kotimaassaan Norjassa poikien debyyttialbumi ”Hei” on ollut Norjan myydyin levy ja levyltä julkaistut singlet ovat myyneet platinaa ja tuplaplatinaa ja niitä on streamattu yhteensä yli 120 miljoonaa kertaa. Poikien ensimmäiset isot areenakonsertit Oslon Spektrum Areenalla myytiin loppuun vajaassa kahdessa tunnissa, mihin ei aiemmin muu norjalaisartisti ole kyennyt.

Helmikuussa on tiedossa kaksi konserttia Tukholman Globe –areenalla, jotka molemmat myytiin loppuun alle 15 minuutissa. Areenakonsertteja ennen Marcus & Martinus ovat esiintyneet mm. Ruotsin Grönalundissa ja Tanskan Tivolissa isoille yleisöille ja tehneet kotimaassaan kiertueen. Tähän mennessä poikien livekonsertteihin on myyty Pohjoismaissa yhteensä 400 000 lippua.

Suomessa Marcus & Martinuksen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti jo ensimmäisten promovierailujen aikana. Pojat ovat esiintyneet Elämä Lapselle –TV-konsertissa sekä heidän ensimmäinen keikka Helsingin Nosturissa myytiin loppuun hetkessä. Toisella vierailulla Marcus & Martinus vetivät yli 2500 fania Helsingin kauppakeskus Forumiin.

Norjalaiskaksoset esiintyvät 28. tammikuuta Uuden Musiikin Kilpailun väliaikashowssa ja luvassa on todellinen spektaakkeliesitys. UMK17 järjestetään Espoon Metro Areenalla ja suora tv-lähetys alkaa TV2:lla klo 21:00.

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter