Robbie Williams omistaa uuden singlensä lapsilleen

Robbie Williams omistaa uuden singlensä lapsilleen

Tänään julkaistu Love My Life on toinen single 4.11 julkaistavalta The Heavy Entertainment Show -albumilta

“I pray that I’m giving you all that matters
So one day you’ll say to me
I love my life”

Posseen lauantaina saapuva Robbie Williams on julkaissut tänään toisen singlen 4. marraskuuta ilmestyvältä The Heavy Entertainment Show –albumilta. Kappale on nimeltään Love My Life ja Robbie kirjoitti kappaleen yhdessä Gary Gon (Rihanna, Take That) ja Snow Patrolin Johnny McDaidin kanssa. Robbie omistaa kappaleen lapsilleen ja kertoo siinä toiveistaan ja tavoitteistaan heitä varten.

“We all hope we can prepare our children for the world so that by the time they get out there they have all the tools to deal with it”, Robbie kertoo.  

Yli 70 miljoonaa albumia myynyt kaikkien rakastama supertähti Robbie Williams saapuu huomenna Possen erikoisvieraaksi ja luvassa on ainutlaatuista ”Heavy Entertainment Showta”. Robbie kävi viimeksi Suomessa vuonna 2014 esiintyessään Hartwall Areenalla. Possessa Robbie Williams esittää paljon huomiota herättäneen singlensä Party Like A Russian. Katso tästä kappaleen musiikkivideo: http://bit.ly/PLAR_Video

The Heavy Entertainment Show -albumilla Robbie on tehnyt yhteistyöstä Guy Chambersin kanssa, jonka kanssa Robbie on tehnyt myös legendaarisimmat kappaleensa Angels, Feel, Let Me Entertain You ja Rock DJ. Muita tekijöitä ovat John Grant, Rufus Wainwright, Brandon Flowers, Ed Sheeran, Stuart Price, Serge Gainsbourg ja Sergei Prokofiev. Katso albumin teaservideo tästä: http://bit.ly/HESTeaser

 Jo vuonna 1990 uransa aloittanut Robbie Williams on pelkästään soolona julkaissut 14 listaykköseksi noussutta singleä, myynyt yli 70 miljoonaa albumia ja voittanut enemmän Brit Awards –palkintoja kuin kukaan muu. Marraskuussa Robbie Williamsille tullaan myöntämään Brits Icon Award, jonka aikaisemmin on saanut Sir Elton John ja David Bowie. Robbie Williams on päässyt myös Guinnesin ennätysten kirjaan myymällä 1,6 miljoonaa keikkalippua yhdessä päivässä.

 

THE HEAVY ENTERTAINMENT SHOW

1.        The Heavy Entertainment Show

2.        Party Like A Russian

3.        Mixed Signals

4.        Love My Life

5.        Motherfucker

6.        Bruce Lee

7.        Sensitive

8.        David’s Song

9.        Pretty Woman

10.     Hotel Crazy (Featuring Rufus Wainright)

11.     Sensational

 

THE HEAVY ENTERTAINMENT SHOW DELUXE

12.     When You Know

13.     Time on Earth

14.     I Don’t Want To Hurt You (Duet with John Grant)

15.     Best Intentions

16.     Marry Me

 

Kuuntele Love My Life: http://bit.ly/RobbieWPlaylist

Katso Party Like A Russian -video: http://bit.ly/PLARVideo

Kuvat: http://www.sonymusic.fi/artist/robbie-williams/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter