Aleksanteri Hakaniemi pani fanit sekasin uudella sinkullaan!
Tänään julkaistaan Pane mut sekasin –mobiilipeli, jossa parhaiten pärjännyt voittaa eksklusiivisen maailmanpyörä-keikan Aleksanterin kanssa.

Pelaa: https://www.pelaamua.com/panemutsekasin
(Huom! Peli on suunniteltu mobiilikäyttöön.)

Kuuntele: https://lnk.to/pane-mut-sekasin

Suosikkipoppari Aleksanteri Hakaniemen viime perjantaina julkaistu uutuussingle Pane mut sekasin on kiilannut pikavauhtia hittilistojen kärkeen Suomessa. Tällä hetkellä kappale löytyy muun muassa Spotifyn Finland top 50 -listan sijalta 5, joka on Aleksanterin uran toistaiseksi korkein sijoitus. Edellisillä Etsi mut ja Filmi katkee -singleillään artisti on jo ehtinyt napata seinälleen niin kulta- kuin platinalevynkin.

Kovassa nousukiidossa olevan musiikkiuran lisäksi Aleksanterin hyppää nyt myös mobiilipelien maailmaan. Tänään julkaistussa Pane mut sekasin –mobiilipelissä kilpaillaan Speden Speleistä tutun klassisen reaktiopelin parissa ja mitellään nopeudesta muiden pelaajien kanssa. Peli on toteutettu Aleksanterin ja helsinkiläisen, mobiilipeleihin erikoistuneen startup-yritys Triberedin yhteistyönä. Pane mut sekasin -peliä ei tarvitse pelata vain pelkästä pelaamisen ilosta, sillä mukana on myös upea palkinto: Pelissä parhaimman tuloksen 15.syyskuuta mennessä saavuttanut henkilö voittaa itselleen ja ystävilleen eksklusiivisen Aleksanteri Hakaniemi -keikan Helsinki SkyWheel –maailmanpyörässä.

 

Aleksanteri on itse fiiliksissä saatuaan ikioman pelin.

”No on tää nyt ihan mieletöntä et mulla on ikioma peli. Oon joutunu kyl vähä keräilee itseäni pelatessa peliä, jossa oma naama pyörii ympyrää, mut onhan tää nyt tosi siistiä”, Aleksanteri kertoo. ”Mä en oo oikein koskaan pystynyt keskittymään mihinkään pitkäkestoiseen peliin, joten tuntui omimmalta tehdä tällainen arcade-henkinen klassikkopeli. Lisäksi on tosi makeeta, että pelissä on myös palkinto, joka motivoi pelaamaan. Ja parastahan on, että mä pääsen itse mukaan palkintomatkalle voittajien kanssa vaikka oon niin huono pelaaja, etten ikimaailmassa voittais tätä skabaa”, Aleksanteri nauraa.

instagram.com/aleksanterihakaniemi
facebook.com/aleksanterihakaniemi
twitter.com/a_hakaniemi
bit.ly/AleksanteriHakaniemi_YouTube
Snapchat: hakaniemi

Kuvia täältä.