Keko Salatan “Tavallinen” on Suomen kuunnelluin kappale Spotifyssa

Keko Salatan “Tavallinen” on Suomen kuunnelluin kappale Spotifyssa

Julkaisu: SAHH
Jakelu: Sony Music Finland

Platinaa viime vuonna julkaistulla debyyttialbumillaan ”Neuroottinen, dramaattinen, charmikas” myynyt Keko Salata julkaisi perjantaina 14.12. uuden singlen “Tavallinen”. Kappale meni heti julkaisupäivänä Spotifyn kuunnelluimpien listan sijalle 5 ja nyt se on noussut Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi. Sitä on kuunneltu viidessä päivässä yli 200 000 kertaa.

”Tavallinen” on neljäs single debyyttialbumin jälkeen. Kappale syntyi yhteistyössä BEHMin kanssa, joka on kunnostautunut mm. Pikku G:n Solmussa-hitin tekijänä.

Tänä vuonna julkaistuja muita singlejä ”Älä sano”, ”Vaahtokarkkii” ja ”Äiti & isä” on kuunneltu suoratoistopalveluissa yli 7 miljoonaa kertaa, ja yhteensä Keko Salatan kappaleita yli 13 miljoonaa kertaa.

”Tavallinen” upottaa yhä syvemmälle Keko Salatan mielenmaisemaan ja maailmaan, jossa elävät sulassa sovussa urbaani lähiö, kaitafilmielokuvat, moderni pop ja slaavilainen iskelmä. Keko Salata myös haastaa perinteisiä käsityksiä artistiudesta:

Mun musa rakentuu vastakohdille. Tykkään siitä, että joku voi olla tosi surumielistä, mutta samaan aikaan siitä voi tulla hyvä fiilis. Myös mun tavassa olla artisti on tällaisia vastakohtia. Tykkään siitä kun jengi suhtautuu mun musaan intohimoisesti, mutta samalla en halua olla jatkuvasti esillä somessa tai iltapäivälehtien otsikoissa. Mä uskon mun biisien voimaan, mutten halua tyrkyttää niitä ihmisille”, kuvailee Keko Salata.

https://www.instagram.com/kekosalata/
https://www.facebook.com/KekoSalata/

Pressikuva: http://bit.ly/KekoSalataTavallinenPromoAnskuSinisalo
(Kuvaaja Ansku Sinisalo)

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter