Kuuntele ”Ota mut takas” tästä: https://lnk.to/Nomi-ota-mut-takas

Raikas artistitulokas Nomi julkaisi tänään debyyttisinglensä ”Ota mut takas”. Upeaääninen 20-vuotias artisti on valmistellut uutta musiikkia jo pitkään, minkä vuoksi ”Ota mut takas” -singlen julkaisu on erityisen tärkeä asia:

Ensimmäisen sinkun julkaisu merkitsee minulle unelman toteutumista. Tuntuu että monen vuoden työnteon jälkeen pääsen vihdoin näyttämään ihmisille sen mitä studiolla on puuhailtu ja saan jakaa sitä fiilistä heidän kanssaan”, kuvailee Nomi.

”Ota mut takas” esittelee Nomin poikkeuksellisen kyvyn laulaa melodiat ja tekstit suoraan kuulijan sydämeen:

Ota mut takas” on itselleni hyvinkin henkilökohtainen kappale. Se kertoo hylätyksi tulemisesta mutta se ei ole missään nimessä surullinen tarina. Siinä pohditaan ja muistellaan mennyttä suhdetta, mutta taustalla on aina hiukan toivoa. Sama toiveikkuus kuuluu mun tulevissakin kappaleissa”, kertoo Nomi.

Nomi on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tehdä jo paljon musiikin saralla. Hän on tehnyt omaa musiikkia pitkään ja ollut myös mukana laulukilpailuissa ja musikaaleissa. ”Ota mut takas” on kuitenkin Nomin uralla täysin uusi alku:

Olen harrastanut musiikkia pienestä asti. Muskari, kuoro, pianotunnit, Sibelius-lukio sekä aktiivinen työnteko ja palo tehdä itselle rakasta asiaa ovat siivittäneet tieni tähän pisteeseen että julkaisen ensimmäisen sinkkuni. Haluan tehdä musiikkia, jolla on mahdollisuus koskettaa laajaa yleisöä”, Nomi kertoo.

”Ota mut takas”: https://lnk.to/Nomi-ota-mut-takas

Pressikuvat: http://www.sonymusic.fi/artist/nomi/

www.instagram.com/nomivirallinen
www.facebook.com/nomivirallinen

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter