Viihteen monitaituri Veeti Kallio julkaisee uutta musiikkia kolmen vuoden tauon jälkeen. Tänään ilmestynyt single ”Havina” on Heidi Maria Paalasen säveltämä ja sanoittama. ”Kappale kertoo rakkaan ihmisen, johon on täysin hullaantuneen huumaantuneena rakastunut, odottamisesta. Kun kuulin tämän hienon Heidi Marian tekemän kappaleen, jäin siihen heti koukkuun ja totesin, että tämä täytyy päästä tekemään”, Veeti kertoo.

Veeti aloitti musiikillisen uransa jo 80-luvulla perustaessaan Veeti & The Velvets –nimisen yhtyeen. 90-luvulla hän vaikutti kokoonpanossa Veeti & Elastic Family sekä toimi solistina Leningrad Cowboysissa. Vuosituhannen vaihteen jälkeen hän on luonut artistiuraansa soolona. Laulamisen lisäksi Veeti on näytellyt sekä teatterissa että elokuvissa ja tehnyt ääninäyttelijän rooleja. Hänet on nähty myös menestysohjelmissa Kuorosota ja Tanssii tähtien kanssa.

Veetin seuraava aluevaltaus television puolella tapahtuu tulevana sunnuntaina 8. lokakuuta, kun huippusuositun Tähdet, tähdet –ohjelman neljäs tuotantokausi alkaa. ”Tähdet, tähdet-ohjelmaan lähdin mukaan, koska siinä voi pitää hauskaa, nauraa itselleen ja haastaa oman osaamisensa. Toivon tuovani mukaan hyvää ja rohkeaa mieltä!”, Veeti toteaa.

Facebook: https://www.facebook.com/VeetiKallioVirallinen/

Instagram: veetinkallio