10 peräkkäisen jalometallisinglen hittiputkessa oleva Aste julkaisi uuden kappaleen ”Pojat ei itke”

10 peräkkäisen jalometallisinglen hittiputkessa oleva Aste julkaisi uuden kappaleen ”Pojat ei itke”

15.06.2018 Uutiset Aste

Kuuntele ”Pojat ei itke” tästä: https://lnk.to/Aste-pojat-ei-itke

Hittiräppäri Aste julkaisi tänään uuden singlen ”Pojat ei itke”. Kappale on viimeisin singlelohkaisu syksyllä julkaistavalta albumilta. Kappaleella vierailevat Titta sekä lapsikuoro Lahden Aurinkoiset.

Asteen edellinen single ”Monaco” on kerännyt yli 6 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa ja noussut artistin streamatuimmaksi kappaleeksi. Asteen hittiputki on vailla vertaansa – vuoden 2013 Spaceman-hitistä lähtien kaikki Asteen 10 singleä ovat streamanneet kultaa tai platinaa. Yhteensä jalometallisinglejä on Asteella jo 12.

On siistiä miten isosti Monaco lähti. Biisi on vieläkin listoilla vaikka julkaisusta on yli puoli vuotta. Nyt on kuitenkin hyvä hetki julkaista uutta musaa. En halua selitellä Pojat ei itke -biisiä sen tarkemmin, toivon että jengi kuuntelee sen ajatuksella ja tekee omat tulkinnat ”, kertoo Aste.

Ahkerasti Suomea kiertävä Aste esiintyy kesällä mm. Blockfestissa ja Summer Upissa.

Aste kuuluu suomalaisen popin ja hiphopin eturivin artisteihin. Asteen kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 50 miljoonaa kertaa ja Asteen musiikkivideoilla on YouTubessa yli 11 miljoonaa katselukertaa. Vuonna 2015 julkaistu Asteen albumi ”2.0” on myynyt kultaa ja se oli Suomen virallisella albumilistalla 28 viikkoa, joista 17 viikkoa Top20:ssä.

Aste tunnetaan mm. hiteistään ”Monaco”, ”Luonasi”, ”Peruskallio”, ”Spaceman”, ”Himalaja”, ”Herää”, ”Normipäivä”, ”Apinalauma”, ”Mammanpoika” ja ”Poikkeus sääntöön”. Asteella on kaksi Emma-ehdokkuutta (Vuoden tulokas, 2009 ja Vuoden innovaattori, 2012). Artistiuran ohella Aste on urheilija, joka on kilpaillut mm. painissa, vapaaottelussa sekä brasilialaisessa jujutsussa.

http://instagram.com/astemusic
https://twitter.com/astemusic
https://www.facebook.com/astemusic

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter