Jo yli 1,6 miljioonaa striimiä helmikuussa julkaistulla Kauniita yhdessä –singlellään kerännyt Lucas on julkaissut tänään biisille myös musavideon. Videota tähdittää Lucasin lisäksi Splayn tubettajat Pinsku ja Tume.

Kappaleen omakohtaisesta tarinasta Lucas kertoo:

Tää kertoo siitä että tyttö tai poika on ihastunu frendin tyttöystävään tai poikaystävään. Luulen että näin käy monelle nykyään, myös mulle yläasteella. Se on kiva tunne, mutta samalla jotenkin ärsyttävä, koska sä et voi tehdä mitään. Mä en sanonu mitään, mä jätin sen siihen vaan.”

Kauniita yhdessä on Lucasin kolmas single ja se vietti Spotifyn top10 kuunnelluimman kappaleen joukossa yli kaksi viikkoa. Edelleen Kauniita yhdessä on Spotifyssa sijalla 12.

”Tehtiin tää biisi samalla jengillä kuin Täydellisen epätäydellisen. Jurekin, Henna Sarriolan ja Janne Huttusen kanssa. Jotenkin toimii tosi hyvin tehdä biisejä heidän kanssa,” Lucas kertoo.

Lucasin debyyttisingle Aurinkoo julkaistiin elokussa 2015 ja tänä keväänä kappale kuullaan Tiina Lymin Äkkilähtö-elokuvassa. Lucasin toinen single Täydellisen epätäydellinen rikkoi alkuvuodesta kultarajan ja tällä hetkellä se on kerännyt jo yli 2,6 miljoonaa striimiä Spotifyssa. Kappaleesta on julkaistu myös Alex Mattsonin tekemä remix.

Tällä hetkellä Lucas tekee ahkerasti studiolla uusia kappaleita ja debyyttialbumi tullaan julkaisemaan myöhemmin tänä vuonna. Kesällä 2016 Lucas nähdään bändinsä kanssa lukuisilla isoilla festareilla, joista tähän mennessä on julkaistu jo Turun Aurafest, Oulun Qstock, Rovaniemen Simerock ja Jyväskylän Sataman yö.

 

Kauniita yhdessä –video: http://smarturl.it/LucasKYvideo

Kauniita yhdessä Spotifyssa: http://bit.ly/LucasSpotify

 

Seuraa Lucasta:

https://instagram.com/lucaszmusic

https://www.facebook.com/lucaszmusic

http://www.lucaszmusic.com/

 

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter