35 VUOTIAS NELJÄ RUUSUA JULKAISEE 15. ALBUMINSA ”MUSTIA RUUSUJA” 8. KESÄKUUTA

35 VUOTIAS NELJÄ RUUSUA JULKAISEE 15. ALBUMINSA ”MUSTIA RUUSUJA” 8. KESÄKUUTA

11.05.2018 Uutiset Neljä Ruusua

Kuuntele uusi single ”Älä luovuta (Noli cedere)” täältä https://lnk.to/nelja-ruusua-ala-luovuta

Kotimaisen popmusiikin ikoni ja kestosuosikki Neljä Ruusua julkaisee peräti 15. studioalbuminsa kesäkuun alussa. Albumikokonaisuus ”Mustia Ruusuja” julkaistaan kahdessa osassa, josta ensimmäinen ilmestyi jo viime lokakuussa. Osasta 1 kuultiin radiosinglet ”Sähkökitara” sekä radioiden soitetuimpien kappaleiden kärkeen noussut ”Mustia ruusuja”.

8. kesäkuuta ”Mustia Ruusuja” saa toisen osansa ja täydentyy albumiksi. Albumin tuotannosta vastaa Mikko Tamminen ja se äänitettiin Inkfish –studiolla Tammisen sekä Erno Laitinen toimesta.

”Nyt tämä kauan hierottu kokonaisuus on sitten valmis. Se otti aikansa, mutta se aika kannatti ottaa. Viime aikoina on tapahtunut kaikenlaista. Niitäkin asioita heijastellaan näissä lauluissa. Mustia ruusuja on joka puolella, ne täytyy vaan nähdä. Luopumisen tuskaa, maamme luonnon kauneutta ja sen vaalimista, vilpitöntä onnea, petetyksi ja jätetyksi tulemista, ylenpalttista heittäytymistä, alistettuna olemista, uuden löytämistä, ja joku voisi väittää että hivenen politiikkaakin. Tästä kaikesta on ’Mustia Ruusuja’ tehty. Ilman suurempia profeetallisia kykyjäkin, voidaan sanoa, että ’Mustia Ruusuja’ kuuluu Neljän Ruusun merkittävimpien albumien joukkoon. Tämä yhtye ei mieti menneitä vuosia, eikä kymmeniä, vaan keskittyy intohimoisesti tähän aikaan. Meitä on neljä muusikkoa, jotka ei osaa muuta. Tämä on meidän hommamme”, yhtye toteaa.

Tänään Neljä Ruusua julkaisi uuden singlen ”Älä luovuta”, josta yhtyeen laulaja Ilkka Alanko kertoo seuraavaa: ”Väistämättömienkin asioiden edessä joskus luopuminen voi tuntua ylivoimaisen tuskalliselta. Meillä on kuitenkin valtava sisäinen voima, joka auttaa meitä eteenpäin.”

Mustia Ruusuja –Osa 2
1.Älä luovuta (Noli cedere)
2.Meidän maa
3.Rakkauden jumala
4.Riemukaari
5.Eutanasia

Neljä Ruusua on Joensuussa vuonna 1982 perustettu yhtye, joka seikkailee musiikillaan popin ja rockin rajamailla. Yhtye on julkaissut 15 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa. Neljä Ruusua on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suomalaisen musiikin kantayhtyeistä. Yhtyeen lukuisat hitit, kuten ”Juppihippipunkkari”, ”Sun täytyy mennä”, ”Poplaulajan vapaapäivä”, ”Matka on syvä”, ”Hunningolla”, ”Luotsivene”, ”Popmuseo”, ”Valuva taivas”, ”Missä vaan” ja ”Elän vain kerran”, soivat edelleen radioissa, tuoreimpia kappaleita kuten ”Esirippu”, ”Sininen sunnuntai” ja ”Mustia ruusuja”, unohtamatta. Yhtye on edelleen alkuperäiskokoonpanossaan; Ilkka Alanko (laulu, kitara), Petteri ”Kode” Koistinen (kitara), Jari ”Lade” Laakkonen (basso), Kari ”Kämy” Kämäräinen (rummut).

www.neljaruusua.fi
www.facebook.com/neljaruusua
www.instagram.com/neljaruusua
www.sonymusic.fi
Pressikuvat: http://sonymusic.fi/artist/nelja-ruusua/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter