Testing rikkoo perinteistä hiphopin kaavaa

 

Kuukausien tiisailun ja fanien spekuloinnin jälkeen A$AP Rocky on tänään julkaissut kolmannen albuminsa Testing. Testing seuraa Billboardin listan ykkösiksi nousseita albumeita Long.Live.A$AP ja At.Long.Last.A$AP ja siltä löytyy jo julkaistu ylistetty single A$AP Forever ft. Moby.

Testing aloittaa uuden aikakauden A$AP Rockylle. Kuten nimi kertoo, räppäri haluaa testata uusia soundeja ja ideoita, jotka rikkovat perinteistä kaavaa hiphopissa. Albumia oli tuottamassa A$AP Rockyn lisäksi Hector Delgado, Juicy J, Chace Johnson ja AWGE ja albumia tehtiin kolmen vuoden ajan New Yorkissa, Los Angelesissa, Lontoossa ja Berliinissä. Myös huikeat vierailijat kuten Juicy J, T.I., Moby, Frank Ocean, French Montana, FKA twigs, Skepta, Kid Cudi ja Kodak Black nostavat albumin kuuntelukokemuksen korkeuksiin.

Poikkeuksellisen lahjakas ja luova räppäri avasi albuminjulkaisuviikon taidenäyttelyssä New Yorkin Sothebyssa viime sunnuntaina. Livestriimin kautta myös suurempi yleisö pääsi seuraamaan, kun Testing-albumin kansitaide julkaistiin ja A$AP Rocky kävi läpi albumin luomisprosessia erilaisten testien ja simulaatioiden avulla.

Vaikka A$AP Rockyn edellisestä albumista on kulunut jo kolme vuotta, ei räppäri ole ehtinyt lepäämään laakereilla. A$AP Rocky on ottanut vastuulleen A$AP Mobin vetämisen ja julkaissut porukan kanssa kaksi mixtapea. Lisäksi hän on auttanut uusia artisteja kuten Playboi Cartia ja Smooky Magielaa urallaan alkuun. Räppäriä on kuultu myös useiden korkean profiilin artistin hittisingleillä (G-Eazy, Lana Del Rey, The Weeknd, Skepta). Muodinsaralla valloittava A$AP Rocky on lisäksi nähty Calvin Kleinin mallina.

Testing

01 Distorted Records
02 A$AP Forever REMIX feat. Moby, Kid Cudi & T.I.
03 Tony Tone
04 Fukk Sleep feat. FKA twigs
05 Praise The Lord (Da Shine) feat. Skepta
06 CALLDROPS feat. Kodak Black
07 Buck Shots
08 Gunz N Butter feat. Juicy J
09 Brotha Man feat. French Montana
10 OG Beeper
11 Kids Turned Out Fine
12 Hun43rd
13 Changes
14 Black Tux, White Collar
15 Purity feat. Frank Ocean

Kuuntele Testing -albumia
Katso A$AP Forever ft. Moby -musavideo
Promokuvat

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter