Alex Mattson nimesi debyytti-EP:nsä hittisarjan innoittamana

Alex Mattson nimesi debyytti-EP:nsä hittisarjan innoittamana

25.05.2018 Uutiset Alex Mattson

Kuuntele EP: https://lnk.to/Alex-Mattson-Eleven-EP

Stranger Things -sarjasta nimensä saanut Eleven EP esittelee nuoren tuottajan monipuolista repertuaaria.

20-vuotias Alex Mattson julkaisee tänään ensimmäisen EP:nsä. Eleven on saanut nimensä tuottajan syntymäkuukauden mukaan, mutta myös suositun televisiosarjan innoittamana.

Olen todella kova Stranger Things -fani ja minusta oli hauskaa että yhdellä päähenkilöistä on nimenään syntymäkuukauteni” Alex Mattson kertoo.

EP luottaa kuitenkin yliluonnollisten asioiden sijaan musiikin voimaan. Pitkäsoitolta löytyy kaksi kokonaan uutta kappaletta. Flesh and Bone on tehty yhdessä jenkkituottaja Damon Sharpen kanssa. Sharpe on aiemmin tehnyt biisejä muun muassa Jennifer Lopezille, Ariana Grandelle ja Pitbullille. Biisille lainaa äänensä hollantilainen Cimo Fränkel, jonka ääntä kuultiin Cheat Codes x Kriss Kross Amsterdamin Sex-megahitillä.

Myself taas on itsensä hyväksymisestä kertova nostatusbiisi, jolla on mukana Ruotsin Idolsista tuttu laulaja-lauluntekijä Amanda Fondell. Katso koko biisilista alta.

Alex Mattsonin kiireinen kevät piti sisällään hurjan määrän areena- ja klubikeikkoja. Tuottaja nousi Mun on pakko twerkkaa -kiertueella lauteille ennen Antti Tuiskua ja piti huolen että yleisön twerkkilihakset saavuttivat asianmukaisen vetreystason.

Kesällä Alex Mattson tullaan näkemään muun muassa Weekend Festivalilla ja Raumanmeren Juhannuksella.

ELEVEN EP Biisilista:
Alex Mattson x Damon Sharpe feat. Cimo Fränkel
Complicated Love
Myself feat. Amanda Fondell
Discovery

Kuuntele EP: https://lnk.to/Alex-Mattson-Eleven-EP

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter