Artistitulokas Nomi julkaisi toisen singlen ”Ihanii ihmisii” – ”Tuntuu, että kaikki palaset loksahtivat kohdalleen tällä biisillä”

Artistitulokas Nomi julkaisi toisen singlen ”Ihanii ihmisii” – ”Tuntuu, että kaikki palaset loksahtivat kohdalleen tällä biisillä”

12.01.2018 Uutiset Nomi

Kuuntele ”Ihanii ihmisii” tästä: https://lnk.to/Ihanii-ihmisii

Raikas artistitulokas Nomi julkaisi tänään toisen singlensä ”Ihanii ihmisii”. Syyskuussa julkaistu debyyttisingle ”Ota mut takas” oli Suomen radiolistan top100:ssa 10 viikkoa putkeen, mikä on debyyttiartistille poikkeuksellisen kova suoritus. ”Ota mut takas” soi mm. Iskelmällä ja oli Radio Suomen soitetuin kappale useana viikkona.

”Ihanii ihmisii” esittelee debyyttisinglen tapaan Nomin poikkeuksellista kykyä laulaa melodiat ja tekstit suoraan kuulijan sydämiin. Upeaääninen 20-vuotias artisti on työskennellyt musiikin parissa jo pitkään, mutta vasta ”Ihanii ihmisii” loksautti palaset kohdalleen:

”’Ihanii ihmisii’ on ollut tosi ratkaiseva kappale mun uralla. Tuntui, että kaikki palaset loksahtivat kohdalleen tällä biisillä: sanoitus, melodia ja tyyli. Ihanii ihmisii vaan tuntui heti mun omalta, ja sen jälkeen uutta musiikkia on syntynyt tosi helposti.

Kappaleen sanoma on mulle erityisen tärkeä. Olen onnekas ja kiitollinen, että mulla on ympärillä niin paljon läheisiä ihmisiä. Tää kappale on omistettu kaikille niille ihanille ihmisille.” kertoo Nomi.

Nomi on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tehdä jo paljon musiikin saralla. Hän on tehnyt omaa musiikkia pitkään ja ollut myös mukana laulukilpailuissa ja musikaaleissa. Uusilla singleillä Nomi on kuitenkin urallaan täysin uuden alun edessä:

Olen harrastanut musiikkia pienestä asti. Muskari, kuoro, pianotunnit, Sibelius-lukio sekä aktiivinen työnteko ja palo tehdä itselle rakasta asiaa ovat siivittäneet tieni tähän pisteeseen, että julkaisen nyt tulevan debyyttialbumini ensimmäisiä singlejä. Haluan tehdä musiikkia, jolla on mahdollisuus koskettaa laajaa yleisöä”, Nomi kertoo.

”Ihanii ihmisii”: https://lnk.to/Ihanii-ihmisii
Pressikuvat: https://www.sonymusic.fi/artist/nomi/

www.instagram.com/nomivirallinen
www.facebook.com/nomivirallinen

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter