Arttu Lindeman kutsuu hengailemaan tän yön!

Arttu Lindeman kutsuu hengailemaan tän yön!

08.09.2017 Uutiset Arttu Lindeman

Viime viikolla odotetun Offline-debyyttialbuminsa julkaisupäivän paljastanut supersuosittu räppäri Arttu Lindeman lohkaisee vielä yhden singlen tulevalta pitkäsoitoltaan.

• Tänään ilmestyvä Hengaillaan tää yö lainailee kertosäkeessään Kirkan vuonna 1984 julkaisemaa Hengaillaan-klassikkoa.

• Arttu Lindemanin jo ennakkoon platinaa striimannut debyyttialbumi Offline ilmestyy perjantaina 29.syyskuuta!

Kuuntele Hengaillaan tää yö: https://lnk.to/hengaillaan-taa-yo

Kirkan biisiin koskeminen jännitti… Kyseessä ei oo kuitenkaa ihan kuka tahansa tekijä vaan ihan aito mestari. Suomen musakentän legenda. Idea tähän hommaan lähti ihan puhtaasti siitä, että olin kuunnellu Kirkan tuotantoa ja diggaillu kyseisestä stygestä. Kertosäkeen melodia ja teksti luo tohon jotenki ainutlaatusen rennon ja -huolettoman meiningin jota parhaani mukaan yritin nykypäivään ja omaan suuhun sopivaks päivittää. Toivottavasti jengi tykkää!”, Arttu kertoo.

Offline-albumi sisältää Artun jo julkaistut hittibiisit Läikkyy, Faijas, Menee tunteisiin, Hukutaan, Lapioin ja Parempaan en pysty, tänään julkaistun Hengaillaan tää yö -sinkun sekä kolme aiemmin julkaisematonta kappaletta. Esikoisalbumia juhlistetaan ennennäkemättömällä tavalla: Valjastamalla koko Itiksen kauppakeskus Artun etsintä -hyväntekeväisyystapahtuman näyttämöksi heti julkaisupäivää seuraavana päivänä lauantaina 30.syyskuuta.

Artun etsintä toteutetaan yhteistyössä uuden suomalaisen hyväntekeväisyyssovellus Doogin kanssa. Tapahtumassa fanit pääsevät lahjoittamaan Doogia käyttäen Itiksen yritysten lahjoittamaa hyväntekeväisyysrahaa haluamilleen kohteille. Lisätietoja Artun etsinnästä löydät täältä: www.artunetsinta.com

”Debyyttialbumin julkaisu tuntuu uskomattomalta ja se, että jengi lahjoittaa rahaa hyviin kohteisiin mun levyjulkaisutapahtumassa on ihan mahtavaa! Upeeta, et nykyään rahan lahjottaminen hyväntekeväisyyteen on noin helposti ja mukavasti duunattavissa. Tulkaa kaikki mestoille ja ottakaa puhelimet messiin!” Arttu Lindeman hehkuttaa tulevia levynjulkkareitaan.

Arttu Lindemanista:
• Arttu Lindeman on 20-vuotias supersuosittu räppäri.
• Ykköshitit Läikkyy, Menee tunteisiin, Faijas, Hukutaan ja Parempaan en pysty ovat tuoneet Artun tubeyleisön suosikista myös musiikkifanien tietoisuuteen.
• Arttu Lindeman on modernin artistin perikuva: sinkkuja on striimattu Spotifyssa yli 26 miljoonaa kertaa, debyyttialbumi on jo ennakkoon platinaa.
• Arttu pyörittää itse supersuosittuja somekanaviaan: tubekanavalla on yli 174 tuhatta tilaajaa ja Instagramissa 174 tuhatta seuraajaa.
• Arttu juonsi keväällä myös omaa televisio-ohjelmaansa Lindemaniaa.

Spotify:  https://lnk.to/hengaillaan-taa-yo
Youtube: https://www.youtube.com/c/arttulindeman
Instagram: https://www.instagram.com/arttulindeman/
Facebook: https://www.facebook.com/lindemayn/
Snapchat: arttulindeman
Kotisivut: http://www.arttulindeman.fi
www.artunetsinta.com
Promokuvat: http://sonymusic.fi/artist/arttu-lindeman/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter