Arttu Lindeman menee tunteisiin

Arttu Lindeman menee tunteisiin

21.10.2016 Uutiset Arttu Lindeman

Räp-tulokas julkaisee kolmannen sinkkunsa Menee tunteisiin tänään. Biisillä ei säästellä haipissa ja bilebängeri menee taatusti tunteisiin. Arttu Lindeman vierailee myös Possessa lauantaina 22.10. Kuuntele Menee tunteisiin: https://lnk.to/MeneeTunteisiin

 

Arttu Lindemanin kahta ensimmäistä sinkkua on striimattu Spotifyssa jo yli 10 miljoonaa kertaa. Alkukesän isoin hitti Läikkyy vei kuulijan klubille nuoren tulokkaan kanssa, uusi biisi Menee tunteisiin näyttää ettei meno hyydy jatkoillakaan.
Aiemminkin juhlimisesta räpännyt nuorukainen ei hätkähdä vaikka kaljanläikyttely-teema on mennyt joillain kriitikoilla tunteisiin:

”Biisiin tällä kertaa innoitti enemmänkin meidän kaveriporukan meininki kuin se, että ”juodaan ihan sikana ja kokoajan”. Ei pointtina tässäkään biisissä ole se maljan nostaminen jalustalle vaan se, että meillä on niin tiivis klikki ja hyvä meininki. Kun me juhlitaan niin hankala siihen on sanoa mitään koska tällee me aina duunataan.”

Kesällä tuo kaveriporukka on ehtinyt roikeltaa huolella. Artun tuplaajana keikoilla kulkee hänen paras ystävänsä Jaakko Parkkali ja koko kaveriporukka juhli vastikään Artun 20-vuotissynttäreitä.

Arttu Lindeman on ehtinyt ahkeran keikkailun ja biisinkirjoittamisen ohella panostaa myös laulutunteihin. Uudella biisillä ei kuulla feattia vaan Arttu laulaa itse kertosäkeen.

Kuuntele Menee tunteisiin Spotifysta: http://bit.ly/MeneeTunteisiin

Spotify: http://bit.ly/ArttuLindeman
Youtube: https://www.youtube.com/c/arttulindeman
Instagram: https://www.instagram.com/arttulindeman/
Facebook: https://www.facebook.com/lindemayn/
Snapchat: arttulindeman
http://www.arttulindeman.fi/

Promokuvat:
http://sonymusic.fi/artist/arttu-lindeman/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter