Arttu Lindemanille toinen listaykkönen

Arttu Lindemanille toinen listaykkönen

23.08.2016 Uutiset Arttu Lindeman

Räppärin toinen single singahti suoraan Spotifyn kärkeen

Supersuosittu räppäri ja tubettaja Arttu Lindeman julkaisi eilen uuden kappaleen nimeltä Faijas. Biisillä feattaa Lucas. Kappale ponnisti heti Suomen Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi. Sekä Arttu Lindemanin debyyttisinkku Läikkyy että Lucasin uusi kappale Jäätyy löytyvät myös Spotifyn TOP50-listalta.

”Jos Läikkyy oli yö, Faijas tuo musta esiin päivän” kertoo Arttu biisistään. Kappale pureutuu Artun omiin kokemuksiin parisuhteesta, jota varjosti vain yksi ongelma: tyttöystävän epäileväinen isä.

”Aika suoraan oon kirjoittanut tarinan omien kokemuksien pohjalta. Tämä faija, joka vihaa mua on ihan oikeasti olemassa, terveisiä hänelle! En kanna kuitenkaan kaunaa vaan biisi on tehty pilke silmäkulmassa.”

Artun ensimmäinen sinkku Läikkyy viihtyi myös pitkään Spotifyn ykkösenä. Kappale oli juhannuksena Suomen kuunnelluin biisi ja se ylitti platinarajan neljässä viikossa.

Arttu Lindeman esittää tuoreen biisin yhdessä Lucasin kanssa Kaivohuoneella perjantaina sekä lauantaina Forumissa Gigantin Back To School –ilmaistapahtumassa.

 

FAIJAS FEAT. LUCAS ON KUUNNELTAVISSA NYT: http://bit.ly/Faijas

 

Spotify:http://bit.ly/ArttuLindeman
Youtube: https://www.youtube.com/c/arttulindeman
Instagram: https://www.instagram.com/arttulindeman/
Facebook: https://www.facebook.com/lindemayn/
Snapchat: arttulindeman

http://www.arttulindeman.fi/

Promokuvat: http://sonymusic.fi/artist/arttu-lindeman/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter