Aste julkaisee perjantaina 2.11. uuden albumin “Grand Prix”, joka on streamannut ennakkoon platinaa

Aste julkaisee perjantaina 2.11. uuden albumin “Grand Prix”, joka on streamannut ennakkoon platinaa

02.11.2018 Uutiset Aste

Grand Prix on mun kuudes albumi, mut musta tuntuu et mä oon vasta alussa


Kuuntele albumi tästä: https://lnk.to/Aste-GrandPrix-album

Hittinikkari Aste julkaisee perjantaina 2.11. kuudennen albuminsa “Grand Prix”. Albumin kappaleita on jo ennakkoon kuunneltu suoratoistopalveluista platinalevyyn oikeuttavat yli 20 miljoonaa kertaa. Se sisältää mm. platinasinglet “Monaco”, “Luonasi” ja “Peruskallio” sekä suoraan Spotify-listan kärkisijoille menneen uuden singlen “Vastaaja feat. Mira Luoti”. Asteella on hallussaan viime vuosilta 12 kulta- tai platinalevyä, eikä hittiputkelle tunnu olevan loppua.

Asteen ensimmäisen albumin julkaisusta on tänä vuonna kulunut 10 vuotta, ja artistin ura on tällä hetkellä kovemmassa nousussa kuin koskaan. Erityisen isoksi hitiksi on noussut viime joulukuussa julkaistu ”Monaco”, joka oli vuoden 2018 ensimmäisen puoliskon 6. myydyin single – sekä kotimaiset että ulkomaiset kappaleet huomioon ottaen.

Mulla on vielä niin paljon nälkää. Mä tiedän, et mä pystyn vetämään minkä tahansa festarin ja keikkalavan kenen tahansa jälkeen niin, et mä hoidan sen homman himaan. Ja mä tiedän et ku mä saan jonkun asian päähäni, mua on vaikee pysäyttää. Grand Prix on mun kuudes albumi, mut musta tuntuu et mä oon vasta alussa”, kommentoi Aste.

Pressikuvat:
https://www.sonymusic.fi/artist/aste/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter