Asteen uusi single “Enemmän kuin valmis” on kertomus sokeasta uskosta itseensä

Asteen uusi single “Enemmän kuin valmis” on kertomus sokeasta uskosta itseensä

28.12.2016 Uutiset Aste

”Oon räpännyt yli puolet elämästäni ja on mahtavaa nähdä että ura on nyt kovemmassa nousussa kuin ikinä”

Asteen lokakuussa julkaistua singleä ”Peruskallio” on streamattu lähes 3 miljoonaa kertaa

Kuuntele ”Enemmän kuin valmis”: https://lnk.to/EKValmis

Hittiräppäri Aste julkaisee tänään singlen ”Enemmän kuin valmis”, joka on jatkoa kultaa streamanneille singleille ”Herää” ja ”Peruskallio”. Uusi single kertoo sokeasta uskosta itseensä:

”Enemmän kuin valmis on vanha kunnon tsemppibängeri. Kuten biisissäkin sanotaan, sitä aina kelaa että nyt olen valmis. Mutta sit kun aikaa kuluu, tajuaa että ei sitä kyllä ollut silloin valmis. Ja tää sama kierto jatkuu vuodesta toiseen. Tällainen sokea usko itseensä ja omiin kykyihin on kuitenkin tosi tärkeää, koska ilman sitä ei saa aikaan niitä asioita mistä haaveilee.”

Asteen edellistä ”Peruskallio”-singleä on streamattu jo yli 3 miljoonaa kertaa, ja se on ollut julkaisustaan asti Spotifyn Top50-listalla. Yli vuosikymmenen ajan musiikkia tehneen Asteen ura on jatkuvassa nousussa:

”Tosi nättiä että Peruskallio on mennyt noin hyvin! Oon saanut jengiltä tosi paljon palautetta biisistä ja tuntuu että se on ollut tärkeä kappale monelle.

Oon räpännyt nyt yli puolet elämästäni ja ekasta julkaisustakin on yli 10 vuotta. Mahtavaa nähdä että ura on nyt kovemmassa nousussa kuin ikinä. Mun biisien soundi kehittyy jatkuvasti ja oon saanut viime aikoina paljon uusia kuulijoita ja vanhatkin pysynyt messissä.”

Aste kuuluu suomalaisen popin ja hiphopin eturivin artisteihin.  Asteen kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 30 miljoonaa kertaa ja Asteen musiikkivideoilla on YouTubessa yli 11 miljoonaa katselukertaa. Viime vuonna julkaistu Asteen albumi ”2.0” on myynyt kultaa ja se oli Suomen virallisella albumilistalla 28 viikkoa, joista 17 viikkoa Top20:ssä.

Aste tunnetaan mm. hiteistään ”Peruskallio”, ”Spaceman”, ”Himalaja”, ”Herää”, ”Apinalauma”, ”Mammanpoika” ja ”Poikkeus sääntöön”. Asteella on kaksi Emma-ehdokkuutta (Vuoden tulokas, 2009 ja Vuoden innovaattori, 2012). Artistiuran ohella Aste on urheilija, joka on kilpaillut mm. painissa, vapaaottelussa sekä brasilialaisessa jujutsussa.

www.astemusic.fi
http://instagram.com/astemusic
https://twitter.com/astemusic
https://www.facebook.com/astemusic

 

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter