Aurora palaa musiikillisille juurilleen uudella singlellä ”Aikaa ja aurinkoo”

Aurora palaa musiikillisille juurilleen uudella singlellä ”Aikaa ja aurinkoo”

01.06.2018 Uutiset Aurora

Rytmi löysi tiensä takaisin mun elämään

Auroran molemmat albumit ovat myyneet kultaa

Kuuntele ”Aikaa ja aurinkoo” tästä: https://lnk.to/Aurora-Aikaa-ja-aurinkoo

Aurinkoon ja tanssittaviin rytmeihin luottava laulaja-lauluntekijä Aurora julkaisee tänään uuden singlen ”Aikaa ja aurinkoo”. Kappale on ensimmäinen singlelohkaisu tulevalta kolmannelta albumilta, jota Aurora on tehnyt alkuvuoden:

Halusin tehdä biisin joka toisi jotain tarpeellista juuri tähän hetkeen ja aikaan. Studiossa mietittiin turkoosia merta ja aurinkoa, mistä ajatuksesta Bommitommin ja Väinö Walleniuksen kanssa tehtiin tämä biisi yhden päivän aikana.

Aikaa ja aurinkoo kannustaa pysähtymään ja nauttimaan tärkeistä hetkistä ja ihanista kesäpäivistä. Musiikillisesti biisi edustaa mulle paluuta juurille ja uutta aikakautta”, kuvailee Aurora.

Aurora on julkaissut albumit ”Kadotaan kaupunkiin” (2015) ja ”Valtakunta” (2017), jotka ovat molemmat myyneet kultaa. Aurora tunnetaan mm. radiohiteistä ”Se soi”, ”Eilisen aurinko”, ”Kaikki mitä näät”, ”Sä hiffaat feat. Keko Salata” ja ”Täydelliset”. Yhteensä Auroran kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 23 miljoonaa kertaa ja radioissa Auroran kappaleet ovat soineet yli 15 000 kertaa.

https://www.facebook.com/Auroransivut/
https://instagram.com/aurora_virallinen/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter