Auroralta kuuma biisi viileneviin iltoihin: “Biisillä vierailevan Asteen verse saa punastumaan”

Auroralta kuuma biisi viileneviin iltoihin: “Biisillä vierailevan Asteen verse saa punastumaan”

21.10.2016 Uutiset Aurora

Kuvittele se hetki, kun tapaat erityisen upean tyypin, jonka seurassa sulta unohtuu kaikki käytöstavat ja ajatukset sinkoutuu kauas kiertoradalle. Tyypin, jonka koko olemus on aivan poikkeuksellinen ja saa toiset näyttämään täysin mitäänsanomattomilta. Samalla sua vähän ujostuttaa, koska se toinen on niin häkellyttävä

Supersuositun Auroran uusi tanssittava biisi Spessuu settii feat. Aste on ylistyslaulu ihastumiselle ja ihastumisen kohteille. Perhoset lepattavat vatsassa ja ihastusaivoissa suhisee kun huipputottajilla ryyditetty hyvän mielen kappale starttaa. Kotimaiset huipputuottajat tuovat biisille pyllyä keikuttavaa ja modernia tuotantoa:

”Tuottajat JS16 eli Jaakko Salovaara ja Leo Jupiter ovat tehneet mahtavan tuotannon, joka paranee jokaisella kuuntelukerralla. Uusien tuottajien lisäksi melodia ja sanoitus ovat  omaa käsialaani, ja olen tästä tosi innoissani”  Aurora kertoo.

Ihastuminen johtaa monesti vällyjen väliin. Ruusunpunaisen biisin mausteeksi ihastumisen kuumaa huumaa tarjoilee vastikään myös uuden Peruskallio-biisinsä julkaissu eturivin räppäri Aste:

”Halusin tehdä vähän aistikkaamman biisin, mutta punastuin silti vähäsen kun kuulin ensimmäistä kertaa Asteen kirjoittaman räppisäkeistön. Tuntuu kyllä et ollaan Janin kans aika samoilla aaltopituuksilla, hän on tosi siisti tyyppi”, kertoo Aurora.

Kuuntele Aurora feat. Aste – Spessuu settii tästä: http://bit.ly/SpessuuSettii

 

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter