Bänditulokas Mafia Honeyn tänään julkaistava debyyttisingle syntyi ensitapaamisella

Bänditulokas Mafia Honeyn tänään julkaistava debyyttisingle syntyi ensitapaamisella

19.01.2018 Uutiset Mafia Honey

Kuuntele Rakastutaan: https://lnk.to/Mafia-honey-rakastutaan

Tänään Rakastutaan-debyyttisinglensä julkaiseva Mafia Honey on neljästä parikymppisestä muusikosta muodostuva helsinkiläinen rockyhtye. Bändissä vaikuttavat laulaja-kantelisti Salla-Marja Hätinen, kitaristi Tomas Niemistö, basisti Ilkka Tuovinen sekä rumpali Johannes Erkkilä.

Sattumalta yhteen päätyneet nuoret muusikot ovat pitäneet yhtä vuoden 2016 alusta lähtien: “Halusin kasata bändin täysin puhtaalle pöydälle uusista tyypeistä” aiemmin Sallan ja Miron matka maailman ympäri -yhtyeessä vaikuttanut Salla-Marja Hätinen kertoo. “Aloin tiedustella tutuilta hyviä tyyppejä jotka osaisivat myös soittaa. Minna Koivisto vinkkasi mulle Tomasin kitaraan, Henrik Illikainen ja Mathias Hermansson keksivät Ilkan basistiksi ja Riku Sonkkanen ehdotti Johannesta rumpuihin. Palaset loksahtelikin sitten aivan loistavasti yhteen, ja nää kolme näki heti mun kännykällä äänitettyjen, kanteleella soitettujen demojen taakse kun selitin että niistä tulee rokkia” Salla-Marja kertoo bändin synnystä.

Salla-Marjan sävellysten ja sanoitusten ympärille rakentuneet kappaleet on sovitettu koko nelikon voimin. Tänään julkaistava debyyttisingle Rakastutaan syntyi bändiläisten ensitapaamisella: “Ensimmäisen kerran kun koko bändi kokoontui, olimme sopineet tapaamiseen studiolle Vallilaan. Tapasimme myös A&R:mme Gabi Hakasen. Silloin kävimme vähän läpi miten halutaan aloittaa tämä koko homma. Saimme Gabilta avaimet studiolle ja luvan käyttää demojen tekemiseen hyvin varusteltua, mutta pientä tarkkaamoa. Käynnistimme tietokoneen ja katselimme hetken näyttöä. Totesimme, ettei tämän bändin biisejä voi luoda tietokoneella vaan meidän oli päästävä omien soittimiemme ääreen. Pakkasimme kamat, menimme bussilla treenikämpälle ja teimme Rakastutaan-kappaleen valmiiksi” yhtyeen kitaristi Tomas Niemistö muistelee parin vuoden takaista ensitapaamista.

Toki tekstiä on viilattu jälkeen päin kuntoon vielä monta kertaa, varmaan eniten kaikista meidän biiseistä. Vasta äänityskopissa lauloin biisin lopullisilla sanoilla. Rakastutaan kertoo asiasta joka varmaan jokaisen yhtä urpon tyypin kuin minä täytyy elää läpi; siitä hahmosta joka ehkä jo ensimmäisellä tapaamisella tekee selväksi että se on täysi kusipää, joka vain saa sut kiinnostumaan lisää. Teksti itsessään on kaikkien muidenkin tavoin hyvin henkilökohtainen mulle” Salla-Marja avaa kappaleen taustoja.

Vahvan bändisoinnin lisäksi Mafia Honeyn ydintä on hyvä livemeininki. Bändin keikat starttaavat heti sinkun julkaisun jälkeen. Päivittyvä lista keikoista löytyy täältä: http://www.hogmusic.fi/artistit/mafia-honey/

Mafia Honey some:
Instagram: @mafiahoneyband
Facebook: @mafiahoneyband

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter