Céline Dion julkaisee uuden ranskankielisen albuminsa Encore Un Soir ja levyn ensimmäinen singlelohkaisu on myös albumin nimibiisi. Biisin ovat säveltäneet yhdessä Céline sekä Jean-Jacques Goldman, viimeksi he ovat tehneet yhteistyötä 12 vuotta sitten. Ajatus yhteistyöstä tuli Célinen ja hänen edesmenneen aviomiehensä Renén puolelta ja kappale Encore Un Soir syntyi.

Levyn muita säveltäjäkumppaneita ovat Francis Gabrel ja Serge Lama, Jacques Veneruso sekä Grand Corps Malade, jotka kaikki ovat säveltäneet Célinen kanssa aiemmin vuosien varrella. Uutta sävellysvoimaa haettiin ranskalaissäveltäjiltä Zaho sekä Florent Mothe et Mutine.

Céline oli mukana biisien sävellyksissä ja halusi levylleen valikoituvan mahdollisimman positiivissävytteisiä sekä elämää juhlistavia kappaleita.

Céline kiertää tällä hetkellä Euroopassa, kiertueeseen sisältyi peräti yhdeksän loppuunmyytyä konserttia Pariisissa ja kymmenen Montrealissa!

Katso Encore Un Soir –liveveto Pariisin keikalta 9. heinäkuuta tästä https://www.youtube.com/watch?v=_yhk-O6GjIk

Viidellä Grammylla palkittu Celine Dion on upean uransa aikana myynyt yli 220 miljoonaa albumia, joista useimmat ovat saaneet kulta-, platina- ja multiplatinalevyjä ympäri maailmaa. Celine Dionin uran myydyimmät levyt ovat ”Falling In To You” ja ”Let’s Talk About Love”, jotka ovat molemmat saavuttaneet  USA:ssa timanttilevyrajan yli 10 miljoonalla myydyllä kappaleella. Molempia levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 30 miljoonaa kappaletta. Supertähden isoimpia hittejä on edelleen Titanic –elokuvan tunnussävelmä ”My Heart Will Go On”, josta tähti on palkittu myös Grammy –palkinnolla.

 

Lisätiedot:

https://www.facebook.com/celinedion