Danny tekee harvinaislaatuisen vierailun kotimaisen rapduon kappaleella

Danny tekee harvinaislaatuisen vierailun kotimaisen rapduon kappaleella

22.02.2019 Uutiset Yksi Totuus

Danny tekee harvinaislaatuisen vierailun kotimaisen rapduon tänään julkaistavalla kappaleella

Kuuntele Yksi totuus – Don Juan feat. Danny
>> https://lnk.to/Yksi-Totuus-Don-Juan
Hittejä takova räppiduo Yksi totuus, eli Mäkki ja DJ Takapotku julkaisevat tänään perjantaina uuden Don Juan -singlen. Kappaleella vierailee todellinen legenda, laulaja-musiikkineuvos Danny. Vastaavanlainen fiitti räppikappaleella on harvinaislaatuinen tapaus tammikuussa kiertuelavat jättäneen iskelmäkuninkaan yli 50-vuotisella uralla.

Yksi totuudelle Dannyn vierailu kappaleella on ilman muuta suuri kunnia: “Iso D on raudan kova ammattilainen ja legenda, voi sanoa hän naulasi tämän kappaleen viimeisen päälle. Olemme todella otettuja saadessamme Dannyn fiittaamaan biisille.”

Mäkin ja DJ Takapotkun muodostama Yksi Totuus on kappaleillaan noussut yhdeksi suoratoistopalveluiden kuunnelluimmista kotimaisista artisteista. 2017 “Vielä kerran” feat. Tommi Läntinen -hitillään debytoineen YT:n kappaleita on striimattu Spotifyssa ja muissa suoratoistopalveluissa satojen tuhansien suomalaisten voimin jo reippaasti yli 23 miljoonaa kertaa, eikä loppua näy. Yksi Totuuden biiseillä on viimeisen parin vuoden aikana kuultu vierailijoita kuten Stig, Raappana ja LEO. Yhtyeen viimeisintä, hurjan vastaanoton saanutta ”Suomi” feat. Matti Nykänen -kappaletta on kuunneltu jo yli kaksi miljoonaa kertaa. Keikoille kaksikko suuntaa myöhemmin keväällä.

Yksi totuus some:
https://www.instagram.com/yksitotuus/

Danny some:

https://www.instagram.com/dannyisod/
https://www.facebook.com/Danny-34033123717/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter