Ellips julkaisi debyyttialbuminsa ”Yhden naisen hautajaiset” – kiertue käynnistyy ensi viikolla

Kuuntele ”Yhden naisen hautajaiset” tästä: https://lnk.to/Ellips-1-naisen-hautajaiset 

Ellips eli Haloo Helsinki! -yhtyeen solisti Elli Haloo julkaisi tänään debyyttialbuminsa ”Yhden naisen hautajaiset”. Albumi sisältää radiolistan top20:een nousseen esikoissinglen ”Maailma on rikki” sekä mm. Radio Suomen soittolistalla soivan ”Kolera-allas” -singlen. Elli vastaa albumin sävellyksistä ja sanoituksista, ja albumin on tuottanut Matti Mikkola. Albumi on julkaistu tuplavinyylinä, CD:nä ja digitaalisena.

Yhden naisen hautajaiset on ollut aikamoinen projekti! Oli kyllä ihan mahtavaa ja puhdistavaa päästää aivoista pihalle kaikki rakkaat,tuskaisat, eloisat ja kuolevat kelat ja toivon että joku vois saada jotain vertaistukea tosta levystä! Antakaa sille AIKAAA ja kuulevia, ymmärtäviä korvia! Pidetään huoli toistamme <>” -Elli.

Ellips-kiertue starttaa huhtikuussa 2019 seuraavasti:
18.4. Kuopio, Maxim, 19.4. Jyväskylä, Tanssisali Lutakko, 20.4. Joensuu, Kerubi, 26.4. Vantaa, Tulisuudelma, 27.4. Tampere, Olympia, 10.5. Seinäjoki, Rytmikorjaamo, 11.5. Turku, Apollo, 17.5. Lahti, Finlandia Klubi, 18.5. Laukaa, Peurunka Areena ja 24.5.-25.5. Helsinki, Tavastia.

Ellips-projektin yhtyeessä soittavat Sami Kuoppamäki (rummut), Juho Kanervo (basso), Timo Kämäräinen (kitarat), Janne Puurtinen (koskettimet) ja Markus Pajakkala (puhaltimet).

Ellips – ”Yhden naisen hautajaiset”:

1. MAAILMA ON RIKKI
2. KUKKAPURO
3. LEIJONA JA KAKSOISLIEKKI
4. KOTITEATTERIJÄRJESTELMÄ
5. LASITYTTÖ
6. KOLERA-ALLAS
7. LINTU JOKA LENSI IKKUNAAN
8. MAGNUM OPUS
9. KYYKÄÄRMEEN VALTATIE
10. KEUHKOAHTAUMA

Albumi julkaistaan ja keikat myydään musiikkituotantoyhtiö Vallila Music House Oy:n kautta. Tuotteiden jakelun hoitaa Sony Music Entertainment Finland Oy.

Pressikuvat: https://vallilamusichouse.fi/artistit/ellips/

www.ellipsmusic.fi
www.facebook.com/ellipsmusic
www.vallilamusichouse.fi