Elviira & Rake julkaisee debyyttialbuminsa ensi viikolla – uusin single ”Kaksi koiraa” julkaistiin tänään

Elviira & Rake julkaisee debyyttialbuminsa ensi viikolla – uusin single ”Kaksi koiraa” julkaistiin tänään

“’Kaksi koiraa’ kertoo luottamuksen ja hylätyksi tulemisen pelon välisestä sisäisestä taistelusta”

Kuuntele ”Kaksi koiraa” tästä: https://lnk.to/KaksiKoiraa

 Elviira & Rake on raikas suomalainen popduo, joka julkaisee tänään uuden singlensä ”Kaksi koiraa”.  Kappale ennakoi 9.6. julkaistavaa debyyttialbumia ”Aurinkotuulessa”. Levyltä on jo julkaistu singlet ”Aurinkotuulessa”, ”Seppä”, ”Hyvää matkaa”, ”Kuolleet nousee haudoista” ja ”Hyvästi James Bond”.

”’Kaksi koiraa’ kertoo luottamuksen ja hylätyksi tulemisen pelon välisestä sisäisestä taistelusta – kun kierrämme toisiamme rakkautta janoten ja samalla kuitenkin valmiustilassa peläten satutetuksi tulemista. Kumpi voittaa, rakkaus vai pelko? Loppujen lopuksi, usein se mihin keskittää huomionsa, toteutuu.”

Elviira & Raken singlet ovat saaneet radiosoittoa mm. Iskelmällä ja Radio Suomipopilla. Kappaleet ovat soineet yhteensä huikeat yli 3000 kertaa Suomen radioaalloilla. Tämän vuoden Iskelmä Gaalassa yhtye oli ehdolla Vuoden tulokkaaksi.

Elviira & Rake on omavarainen laulaja-tuottaja-duo, joka tekee kaikki biisinsä itse sävellyksistä ja sanoituksista miksauksiin asti. Duon musiikki on sielukasta poppia modernilla soundilla, ja kokonaisuuden kruunaa Elviiran tunnistettava ja lämmin lauluääni.

Kuuntele ”Kaksi koiraa”: https://lnk.to/KaksiKoiraa

https://instagram.com/elviirajarake/
https://www.facebook.com/elviirajarake