Elviira & Raken uusi single ”Hyvästi James Bond” on laulu sisäisestä sankaruudesta

Elviira & Raken uusi single ”Hyvästi James Bond” on laulu sisäisestä sankaruudesta

Kappale ennakoi ennen kesää julkaistavaa debyyttialbumia ”Aurinkotuulessa”. Levyltä on jo julkaistu singlet ”Aurinkotuulessa”, ”Seppä”, ”Hyvää matkaa” ja ”Kuolleet nousee haudoista”.

”Jos jokainen ihminen suhtautuisi rakkaudella ja hyväksynnällä ensinnäkin itseensä ja heijastaisi sitä myös ulospäin ihmissuhteissaan, tää maailma voisi olla aika paljon parempi paikka”

Kuuntele ”Hyvästi James Bond” tästä: https://lnk.to/HyvastiJamesBond

Elviira & Rake on suomalainen popduo, joka julkaisi tänään uuden singlensä ”Hyvästi James Bond”.  Kappale ennakoi ennen kesää julkaistavaa debyyttialbumia ”Aurinkotuulessa”. Levyltä on jo julkaistu singlet ”Aurinkotuulessa”, ”Seppä”, ”Hyvää matkaa” ja ”Kuolleet nousee haudoista”.

”Hyvästi, James Bond esittelee meistä uudenlaista, kepeämpää puolta. Se on rakkauden anthem, joka maalaa ihannekuvan maailmasta, jossa aseilla ja väkivallalla mellastavaa sankaria ei enää tarvita, kun jokaisessa meissä asuu sankari, joka voi pelastaa maailman – rakkaudella!

Me haluttiin tehdä biisi sisäisestä sankaruudesta, kuinka jokaisella ihmisellä on voimia ja kykyjä muuttaa todellisuutta. Jos jokainen ihminen suhtautuisi rakkaudella ja hyväksynnällä ensinnäkin itseensä ja heijastaisi sitä myös ulospäin ihmissuhteissaan, tää maailma voisi olla aika paljon parempi paikka.

Biisi on ollut jo jonkin aikaa olemassa ja siitä on tehty kaksi aikaisempaa versioita, mutta nyt sille löytyi täydellinen muoto. Jos meidän aiemmat biisit ovat olleet sävyiltään vähän tummempia, niin tää kylpee tropiikin väreissä! Jotenkin tuntuu, että nyt kappale on sanomaltaan ajankohtaisempi kuin koskaan! Mielestämme kappale on hengenheimolainen Aurinkotuulessa -biisin kanssa ja nämä kaksi kiteyttävät jotain olennaista meidän duostamme ja musiikistamme.”

Elviira & Raken singlet ovat saaneet radiosoittoa mm. Iskelmällä ja Radio Suomipopilla. Kappaleet ovat soineet yhteensä huikeat yli 3000 kertaa Suomen radioaalloilla. Viimeviikkoisessa Iskelmä Gaalassa yhtye oli ehdolla Vuoden tulokkaaksi.

Elviira & Rake on omavarainen laulaja-tuottaja-duo, joka tekee kaikki biisinsä itse sävellyksistä ja sanoituksista miksauksiin asti. Duon musiikki on sielukasta poppia modernilla soundilla, ja kokonaisuuden kruunaa Elviiran tunnistettava ja lämmin lauluääni.

Kuuntele ”Hyvästi James Bond”: https://lnk.to/HyvastiJamesBond

https://instagram.com/elviirajarake/

https://www.facebook.com/elviirajarake