Elviira & Raken uusi single “Kuolleet nousee haudoista” on voimalaulu niille jotka eivät suostu taipumaan

Elviira & Raken uusi single “Kuolleet nousee haudoista” on voimalaulu niille jotka eivät suostu taipumaan

”Tää biisi on omistettu kenelle tahansa, joka on joskus kompuroinut maahan ja lamaantunut, sillä tänäänkin sä voit päättää kuka olet ja mitä haluat ja aloittaa loppuelämäsi puhtaalta pöydältä”

Kuuntele ”Kuolleet nousee haudoista” tästä: https://lnk.to/ElviiraRakeKNH

Elviira & Rake on suomalainen popduo, joka julkaisee tänään neljännen singlensä ”Kuolleet nousee haudoista”.  Kappale kertoo elämänvoimasta, rohkeudesta ja uskaltamisesta.

Kuolleet nousee haudoista kertoo siitä heräämisen hetkestä, kun hiffaat, että about 95 % potentiaalistasi on ollut tähän asti uinuneena ja käyttämättä sekä siitä, kuinka päätät kohdata pelkosi ja alat oikeasti elää. 

Me monesti ei uskalleta toteuttaa aidointa itseämme sellaisina kuin ollaan tai lähteä tavoittelemaan unelmiamme koska pelätään epäonnistumista, kritiikkiä ja pettymystä kuin kuolemaa. Tai sitten me ollaan petytty ja ollaan epäonnistuttu ja jääty sinne kuoppaan makaamaan eikä ole ollut voimia nousta takaisin ylös.  

Mut sitten tapahtuu jotain, on se sitten uusi rakkaus, ero tai mikä tahansa muu muutos hyvässä tai pahassa, joka on kuin sähköshokki sydämeen tai adrenaliinipiikki suoneen. Se saa heräämään ja tajuamaan että elämä on tässä ja nyt ja se on sun omissa käsissä mitä siitä teet.

Tää biisi on omistettu kenelle tahansa, joka on joskus kompuroinut maahan ja lamaantunut, sillä tänäänkin sä voit päättää kuka olet ja mitä haluat ja aloittaa loppuelämäsi puhtaalta pöydältä”, kuvailee Elviira.

Duo on julkaissut aiemmin singlet ”Aurinkotuulessa” , ”Seppä” ja ”Hyvää matkaa”, joista ensimmäinen nousi mm. Iskelmän ja Radio Suomipopin soittolistalle ja oli Vuoden Iskelmä  -äänestyksessä ehdolla. Kappaleet ovat soineet yhteensä huikeat yli 2000 kertaa Suomen radioaalloilla.

”Biisit ovat selkeästi tavoittaneet kuulijoita ja herättäneet vastakaikua. Näin lauluntekijöinä on huikeaa huomata, että on onnistunut luomaan biisejä, joiden tunne ja energia koskettaa ihmisiä. Esimerkiksi Aurinkotuulessa-biisistä meille on tullut viestejä, joissa kerrotaan miten biisi tuntuu olevan kuin kuulijan omasta elämästä ja kuinka se on antanut voimaa jaksamaan hankalassa elämäntilanteessa. Tuntuu kuin olisi laittanut liikkeelle näkymätöntä positiivista energiaa joka maailmalla seikkailtuaan palaa itselle takaisin. Siistiä!!”

Elviira & Rake on omavarainen laulaja-tuottaja-duo, joka tekee kaikki biisinsä itse sävellyksistä ja sanoituksista miksauksiin asti. Duon musiikki on sielukasta poppia modernilla soundilla, ja kokonaisuuden kruunaa Elviiran tunnistettava ja lämmin lauluääni.

 

Kuuntele ”Kuolleet nousee haudoista”: https://lnk.to/ElviiraRakeKNH

https://instagram.com/elviirajarake/

https://www.facebook.com/elviirajarake

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter