Emma Gaalassa Vuoden tulokas – palkinnon napannut LEO julkaisee tänään uutta musiikkia

Emma Gaalassa Vuoden tulokas – palkinnon napannut LEO julkaisee tänään uutta musiikkia

16.02.2018 Uutiset LEO

“Jos käykin niin” on ensimmäinen single artistin tulevalta toiselta albumilta

Kuuntele: https://lnk.to/Jos-kaykin-niinPR

Hiljattain Emma Gaalan Vuoden tulokkaana palkittu LEO julkaisee tänään uuden “Jos käykin niin” -singlen. Kappale on ensimmäinen julkaisu laulaja-lauluntekijän tulevalta toiselta albumilta. “Hieno vuosi takana. Mun eka, monta vuotta työstetty levy tuli ulos. Oon tosi otettu ja kiitollinen siitä miten se otettiin vastaan” viime syksynä “LEO”-debyyttilevynsä julkaissut artisti fiilistelee kulunutta vuotta. Lokakuussa ilmestyneeltä albumilta on julkaistu muun muassa singlet “Mun piti olla sun”, “Sano mitä sanot” sekä yhdeksi viime syksyn suurimmista radiohiteistä kasvanut “Kaikki mitä rakastin”.

Upea vuosi toi mukanaan Vuoden tulokas -palkinnon lisäksi myös kaksi Iskelmä Gaalan ehdokkuutta (Vuoden tulokas sekä miesartisti). “Fiilis on aivan mieletön, niin hienoa saada tunnustusta paljon tehdystä työstä, olen otettu” LEO muistelee parin viikon takaista Gaala-viikonloppua.

Jos debyyttialbumi LEOn teemat pyörivät eron ja pieleen menneen rakkauden puimisessa, kuuluu uudessa musiikissa toiveikkuus ja puhtaalta pöydältä aloittaminen: “Kun Kaikki mitä rakastin lähti soimaan isosti radiossa mulle tuli hirvee blokki ja tuntui, että mulla ei oo mitään sanottavaa. Tuntui, että Kaikki mitä rakastin oli sellainen viimein piste levylle ja sille eroteemalle, ja niinhän se olikin. Piti aloittaa alusta ja puhtaalta pöydältä. Automaattisesti tuli kirjotettua kappale ”Jos käykin niin” omista parin vuoden aikaisista kokemuksista. Siitä tuli tavallaan sellainen voimalaulu itselle, jossa pohditaan aikuistumista, rakastumista ja onnistumista. Rakastuminen on maailman parasta mutta myös todella pelottavaa niin kuin aikuistuminen ja myös onnistuminen” LEO avaa uuden biisin taustoja.

LEOn kevät jatkuu keikkojen parissa:
16.2. Rauma, Sinisoihtu
24.2. Kuopio, Henry´s Pub
2.3. Ylivieska, J3 Cafe Bar
3.3. Ylivieska, J3 Cafe Bar
9.3. Turku, Gong
17.3. Kokemäki, Olkkari
24.3. Helsinki, Korjaamo

LEO some:

https://www.facebook.com/LEOvirallinen/
https://www.instagram.com/leostillman/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter