Haloo Helsinki! julkaisi uuden singlen ”Hulluuden Highway”

Haloo Helsinki! julkaisi uuden singlen ”Hulluuden Highway”

27.01.2017 Uutiset Haloo Helsinki

Uusi albumi ”Hulluuden Highway” julkaistaan 10.3.
Yhtyeen kevään kiertue käynnistyy 24.3. Tallinnasta

Suomen suurin yhtye Haloo Helsinki! julkaisi tänään uuden singlen ”Hulluuden Highway”, joka on nimikappale 10. maaliskuuta ilmestyvältä uudelta albumilta. Tuleva levy on äänitetty legendaarisella Hansa Studiolla Berliinissä, ja se sisältää myös joulukuussa julkaistun singlen ”Rakas”, joka on edelleen Suomen radiolistan sijalla #1.

”Tälle biisille olemme antaneet 110%! Se on monipuolinen kokonaisuus, jossa yhdistyy Haloon tyylikkyys ja vahva teksti. Modernit elementit ovat aina olleet osa meitä, ja haluamme yllättää jälleen kuulijamme. Pam Pam!” kuvailevat biisin säveltäneet kitaristit Jere Marttila ja Leo Hakanen.

”Täällä Hulluuden Highwayllä tuntuu välillä siltä, että mikään tai kukaan ei riitä kenellekään, ja kaaos hallitsee kaikkea. Joskus on hyvä istua aloilleen ja hengittää……” kertoo biisin sanoittanut laulaja Elli Haloo.

Katso ”Hulluuden Highway” -video tästä: http://bit.ly/HulluudenHighwayVideo

Haloo Helsinki! lähtee uuden albumin myötä kiertueelle, joka käynnistyy kahdella konsertilla Tallinnan 10 000 henkeä vetävässä Saku Suurhallissa maaliskuun lopussa. Yhteensä kevään kiertue pitää sisällään 11 konserttia.

Haloo Helsinki! – Hulluuden Highway -kiertue:

24.03. Tallinna, Saku Arena
25.03. Tallinna, Saku Arena
07.04. Vuokatti, Holiday Club
08.04. Lahti, H16 Live Klubi
14.04. Jämsä, Himos Arena
15.04. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
27.04. Tampere, Pakkahuone
28.04. Tampere, Pakkahuone
29.04. Tampere, Pakkahuone
05.05. Turku, Logomo
06.05. Hämeenlinna, Aulanko Areena

Haloo Helsinki! on tämän hetken suurin suomalainen yhtye, joka jäi reilu vuosi sitten tauolle kahden täyteen myydyn Hartwall Areena -keikan jälkeen. Haloo Helsinki! on julkaissut 5 albumia, joita on myyty yhteensä yli 250 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 80 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 45 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 6 Emma-palkintoa, 10 radiolistan ykkössingleä sekä yli 650 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Rakas”, ”Beibi”, ”Kuussa tuulee”, ”Pulp Fiction”, ”Vihaan kyllästynyt”, ”Kiitos ei ole kirosana”, ”Huuda!”, ”Maailman toisella puolen”, ”Vapaus käteen jää” ja ”Maailma on tehty meitä varten”.

Pressikuvat: http://www.sonymusic.fi/artist/haloo-helsinki/

www.haloohelsinki.fi
www.instagram.com/haloohelsinki_official
www.facebook.com/haloohelsinki
www.sonymusic.fi
www.warnermusiclive.fi
www.haloomusicgroup.fi

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter