Herra Ylppö muuttaa Andalusiaan kuvaamaan ensimmäistä elokuvaansa

Herra Ylppö muuttaa Andalusiaan kuvaamaan ensimmäistä elokuvaansa

18.08.2016 Uutiset Maj Karma

Maj Karman kiertueen viimeinen keikka kuullaan lauantaina Helsingissä

Maj Karma -yhtyeen nokkamies Herra Ylppö muuttaa syyskuussa Espanjaan Andalusian vuoristoon kuvaamaan ensimmäistä kokopitkää elokuvaansa.

Työnimeä Kronos Kairos kantavan elokuvan kuvauksesta ja ohjauksesta vastaa Herra Ylppö. Käsikirjoitus on  syntynyt Ylpön ja  kirjailija Mika Lätin yhteistyönä.

”En halua paljastaa tässä vaiheessa vielä liikaa, mutta kerrottakoon nyt sen verran, että Kronos Kairos  on mustavalkoinen ja englanninkielinen sci-fi road-movie. Elokuvan pääosaa näyttelee mystinen Radovan Protoni. Mukana ovat myös elokuvadebyyttinsä tekevät muusikot Kari Reini ja Mira Luoti”, Herra Ylppö kertoo.

Ei ole sattumaa, että Ylppö halusi sijoittaa elokuvansa tapahtumat jonnekin muualle kuin Suomeen. Miestä on jo jonkin aikaa kiehtonut ajatus irtiotosta, ja elokuvan  myötä siihen tarjoutui mahdollisuus.

“Voisin vertauskuvallisesti sanoa, että Suomessa minua häiritsee vain kaksi asiaa: Halla ja Halla-aho. Mutta en mä Suomesta kokonaan muuta. Tämä elokuva nyt vaatii sen, etten ainakaan tänä vuonna pääse palaamaan.”

Helmikuussa seitsemän vuoden tauon jälkeen uuden Peltisydän -albumin julkaissut Maj Karma on Ylpön mukaan  kovemmassa iskussa kuin koskaan. Yhtye kiersi albumin julkaisun jälkeen ensin klubirundilla ympäri Suomea, jonka jälkeen vuorossa oli festivaalien vuoro. Karma esiintyikin yhtenä harvoista kotimaisista rock-yhteyeistä niin Provinssissa, Ruirockissa kuin Ilosaarirockissakin. Rundin viimeinen keikka nähdään tämän viikon lauantaina 20.8 Virgin Oilissa Helsingissä. Se on ainut tilaisuus nähdä Maj Karma livenä vähään aikaan.

“Maj Karmalla on parhaillaan luova työ käynnissä. Uusi materiaali on hevimpää, hitimpää ja hullumpaa. Lupaan, että seuraavan levyn julkaisussa ei tällä kertaa mene seitsemää vuotta”, Ylppö nauraa.

 

MAJ KARMA:

Herra Ylppö, laulu

Häiriö, kitara

J. Savolainen, rummut

K. Kurittu, basso

 

Puumiekka-video: http://bit.ly/Puumiekka_Vevo

Sotaa ei tule -video: http://bit.ly/SotaaEiTule_Vevo

 

Kuvia: http://sonymusic.fi/artist/maj-karma/

 

www.majkarma.com

www.facebook.com/majkarma

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter