Hikeä, asennetta ja pinkkejä pesäpallomailoja: kuuntele IKINÄn debyyttialbumi

Hikeä, asennetta ja pinkkejä pesäpallomailoja: kuuntele IKINÄn debyyttialbumi

17.02.2017 Uutiset Ikinä

IKINÄ on treenikämpillä muovattu ja keikkahiellä kasvatettu bändi Kouvolasta.

Kuuntele nyt IKINÄn debyyttialbumi Samoista soluista. https://lnk.to/SamoistaSoluista

IKINÄ on Sakara Recordsin viimeisin kiinnitys, jonka keikoilla heiluu sekä tukka että bändin tavaramerkiksi muodostunut pinkki pesäpallomaila. Poppia ja heviä suvereenisti yhdistelevä yhtye esittelee nyt ylpeänä esikoisalbuminsa Samoista soluista. Bändin jäsenet ovat hitsautuneet yhteen tiiviiksi porukaksi ja ovat Vantaalta tulevaa vahvistusta Lauria lukuunottamattaa lähtöisin samasta kotikaupungista: Kouvolasta. Yhtye on itse säveltänyt, sanoittanut ja miksannut albuminsa ja kokonaisuus on tekijöidensä näköinen:

Ekalla levyllä me annetaan heti kuulua aika rajusti Ikinän monet puolet. Me ei tosiaan olla kovin vakavahenkinen hevibändi, mut ei meillä mitään kevyitäkään tekstejä aina ole. Kaikki puolet on yhtä paljon meitä.” –Tuuli Paju (laulu, sanoitukset)

Tulevan albumin takana on nuori ja energinen yhtye, jonka biiseillä ei säästellä tai ujostella:

Musta olisi hienoa, jos onnistuttaisiin tällä levyllä hieman tuulettamaan tuota pikkuisen paikalleen pysähtynyttä metalliskeneä.” – Katariina Sorsa (laulu, sanoitukset)

Albumin voi tilata Levykauppa Äx:stä: https://www.levykauppax.fi/artist/ikina/samoista_soluista/

IKINÄlle ei riitä pelkästään yhdet levyjulkkaribileet!

Bändi starttasi ennen albumijulkaisua kahdeksan keikan mittaisen Kakara Tour 2017 –kiertueen yhdessä tallikaverinsa Apinan kanssa. Kiertue pärähti käyntiin 1.2. Jyväskylän Lutakosta ja jatkui Seinäjoen, Oulun, Joensuun, Tampereen, Lahden ja Turun kautta rundin päätösjuhliin Helsingin Virgin Oil Co -keikkapaikkaan. Uutta albumia juhlitaan peräti kahdesti, eli 17.2. Turun Gongissa ja 18.2. Helsingin Virgin Oilissa.

Samoista soluista biisilista:

Kylmääkin kylmempää
Magic Mike
Et pelkää
Jalat kantaa
Järki lomalla
Kryptoniitti
Pelkkää pintaa
Puhu minulle
Bileet
#elämää
Onnellinen

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter