Ikinä lataa uudella sinkullaan ”Turbounelmii” täyslaidallisen kertakäyttökulttuuria vastaan

Ikinä lataa uudella sinkullaan ”Turbounelmii” täyslaidallisen kertakäyttökulttuuria vastaan

26.02.2018 Uutiset Ikinä

KUUNTELE KAPPALE TÄÄLTÄ https://lnk.to/turbounelmii

Sakara Recordsin tuoreimpiin kiinnityksiin lukeutuva Ikinä julkaisi tänään uuden singlen ”Turbounelmii”. ”Turbounelmii on tehty turpaanvetoenergialla turhautumisen ja huonon energian purkamiseen. Turbounelmii kertoo siitä, että osaa olla tyytyväinen vain silloin, kun jatkuvasti tapahtuu jotain isoa ja järisyttävää. Siinä on tavallaan myös sitä tämän päivän kertakäyttökulttuuria ihmissuhteisiin asti”, yhtye kertoo.

Metallia, poppia, rokkia ja punkkia taitavasti yhdistelevä Ikinä julkaisi viime vuonna debyyttialbuminsa ”Samoista soluista”, jonka ympärillä yhtye ehti kiertää ympäri Suomea omien keikkojensa lisäksi Mokoman, Stam1nan sekä ruotsalaisen Soilworkin kanssa.

Tänään Ikinä nostaa energiatasot kaakkoon Kuudennella linjalla Helsingissä sinkun julkkarikeikan merkeissä, jota yhtye odottaa jo malttamattomana: ”Eläimellistä menoa on luvassa. Takuuvarmasti mennään 120 lasissa ja uusia biisejä kuullaan keikkasetissä.” Kevään mittaan on luvassa lisää keikkoja sekä uusia julkaisuja. ”Ikinä ajaa täysillä kohti tulevien sinkkujen julkaisuja ja soittaa kevään aikana keikkoja. Biisien ympärillä julkaistaan myös muuta materiaalia. Ei malteta odottaa keikkoja!”, yhtye toteaa.

Kokoonpano:
Katariina Sorsa – laulu
Tuuli Paju – laulu
Samuli Suokas – kitara
Lauri Hämäläinen – basso, laulu
Santeri Paju – rummut

Facebook: https://www.facebook.com/Ikinaface
Instagram: https://www.instagram.com/ikinagram/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter