IKINÄ potee tuplasinkullaan kuumaa himoa ja maailmantuskaa

IKINÄ potee tuplasinkullaan kuumaa himoa ja maailmantuskaa

10.06.2016 Uutiset Ikinä

Sakara-signaus IKINÄltä kerralla kaksi uutta biisiä!

Energisellä livellään vakuuttava bändi esiintyy myös Provinssissa ja Tuskan jatkoklubilla

Helmikuussa debyyttisinkkunsa Terapiaa julkaissut Kouvolasta lähtöisin oleva yhtye IKINÄ väläyttää maailmalle uuden tuplasinkun Magic Mike / Kryptoniitti. Kuuntele molemmat biisit: https://lnk.to/MagicMike

Magic Mike ja Kryptoniitti herättelevät kuulijaa IKINÄn tunnusomaisella raskaalla soitannalla ja bändin laulajien Tuulin ja Katariinan mehevillä sanoituksilla. Biiseiltä löytyy myös stemmalaulun sekä ördäyksen sulokasta harmoniaa. Julkaisemalla tuplasinkun bändi haluaa esitellä IKINÄn monipuolisuutta ja vilauttaa tulevan pitkäsoiton soundimaailmaa.

Sinkun A-puolella poskia kuumentaa Magic Mike, joka bändin mukaan kertoo ihastumisesta: “siitä hämmentävästä fiiliksestä, kun saattaa hetkeksi täysin obsessoitua toisesta ihmisestä ja himosta eli, no, himosta, sitä ei varmaan tarvitse selittää.”

B-puolen Kryptoniitti soi astetta vakavammin ja “kertoo siitä kuinka voimattomaksi ja riittämättömäksi voi tuntea itsensä esimerkiksi yhteiskunnallisten asioiden äärellä, ja huonosta omastatunnosta siitä, ettei tee mitään ja vaikuta asioihin, vaikka hyvinkin voisi.”

Kuuntele Spotifysta: http://bit.ly/MagicMikeSpotify

IKINÄ pääsee kesällä esittämään live-osaamistaan muun muassa Provinssissa ja Tuskan jatkoklubin yleisölle.

 

https://www.facebook.com/Ikinaface/

https://www.instagram.com/ikinagram/

IKINÄ on: Katariina Sorsa (laulu), Tuuli Paju (laulu), Santeri Paju (rummut), Samuli Suokas (kitara), Lauri Hämäläinen (basso)

 

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter