Ikinän uudella biisillä kontataan rapussa ja suudellaan tuntemattomia

Ikinän uudella biisillä kontataan rapussa ja suudellaan tuntemattomia

30.09.2016 Uutiset Ikinä

Kuuntele Ikinän #elämää tästä:

http://bit.ly/ElämääSpotify

Kouvolasta ponnistava, sittemmin helsinkiläistynyt Sakara-signaus Ikinä julkaisee perjantaina uuden biisin.

#elämää tarkkailee ajan henkeä bändille ominaiseen terävään tyyliin.

Biisi pureutuu selfie-kulttuuriin, ryhmäpaineeseen ja ”mieluummin överit kuin vajarit” –mentaliteettin.

”Tässä biisissä puhutaan itseironiseen sävyyn nuorille tutusta tunteesta kun ollaan hukassa elämän kanssa. Tuttu dilemma kun ihannoidaan rappioelämää, mutta toisaalta ollaan turhautuneita ja pihalla kaikesta. Dokausbiisien jatkumoon tässä on vaihteeksi muukin viesti, kuin se että alkoholilla läträys on aina hauskaa.”

Ikinä kannattaa ehdottomasti katsastaa livenä. Viisikon pitelemätön energia nappaa yleisön pihteihinsä eikä päästä puristuksesta.  Kesällä bändi kiipesi lavalle muun muassa Provinssissa ja otti yleisönsä Tuskan virallisilla jatkoilla. Ikinä on kiertänyt alkusyksystä Mokoman lämmittelijänä klubirundilla ja jatkaa Stam1nan lämmittelijänä.

Yhtye esiintyy myös Lost In Musicissa 7.10. Pakkahuoneella.

”Ei voitais toivoa parempaa kuin päästä vetämään paljon keikkoja. Nyt jo keikoilla on sairaan siisti meininki vaikka ollaan vasta alkutaipaleella!”

Ikinän musiikissa kuuluu tahto, vääntö, vastakohdat ja bändin tiiviys. Yhtyeen keulilla palkeitaan revittelevät Tuuli ja Katariina. Tuuli on yhtyeen luova luonnonlapsi, jonka löytää useimmiten salilta. Katariina taas pitää ohjat käsissään ja taipuu laulurepertuaarissaan myös ördäykseen. Tiukasta soitannasta pitävät huolta Tuulin veli Santeri rummuissa, Samuli kitarassa ja Lauri bassossa.

 

 

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter