Isac Elliot julkaisee uutta musiikkia!

Isac Elliot julkaisee uutta musiikkia!

08.07.2016 Uutiset Isac Elliot

Poptähti Isac Elliot täyttää fanien toiveet ja julkaisee tänään kuusi kappaletta sisältävän ”A Little More” -EP:n

Kuuntele: http://spoti.fi/29dZOqu

Poptähti Isac Elliot täyttää fanien toiveet ja julkaisee tänään kuusi kappaletta sisältävän ”A Little More” -EP:n. EP:n biiseistä neljä on ennenjulkaisemattomia ja kaksi, Worth Something ja  toukokuussa NBC:n Today Show’ssa maailman ensiesityksen saanut What About Me on julkaistu jo aiemmin singleinä.

Ep on äänitetty viime talven ja alkuvuoden aikana Los Angelesissa, New Yorkissa ja Helsingissä. Levyn tekijälista on huimaa luettavaa  – biisinkirjoittajina toimivat mm.  Beyoncélle, Katy Perrylle, Justin Timberlakelle, Britney Spearsille, Lady Gagalle, Jennifer Lopezille, Nicki Minajille ja Justin Bieberille hittejä väsänneet huippunimet  Anne Preven,  Rob Knox, Big Taste, Johnny Powers sekä suomalaistaustainen  Nico Stadi.

”Ep:llä on maistiaisia vähän kaikista tyyleistä, mitä loppuvuodesta julkaistavalla uudella  levyllä tulee olemaan. Olen myös tosi fiiliksissä siitä, että levylle päätyi useampi  biisi jossa olen itse ollut mukana kirjoittajana. Se tekee biiseistä aiempaa henkilökohtaisempia. Mutta tärkeintä on että fanit tykkäävät. Muulla ei ole juurikaan väliä”, Isac Elliot kertoo.

Viikko sitten perjantaina  julkaistiin myös New Jerseyssä kuvattu What About Me -musiikkivideo. Isacin lisäksi videolla näyttelevät malli Danielle Ifrah sekä kovassa nosteessa oleva, popkuningatar Beyoncén omalle Parkwood Entertainment -manageritoimistolleen kiinnittämä 16-vuotias laulaja Sophie Beem. Videon ohjauksesta vastaa myös Elliotin edellisen No One Else -videon ohjannut Mitch Hooper.

Katso video täältä.

Katso  Behind The Scenes  -video täältä.

Viime lauantaina Isac Elliot yllätettiin juuri ennen  täpötäyttä Särkänniemen keikkaa melkoisella kulta- ja platinalevyjen vyöryllä.  Elliot kahmi kultaa neljästä singlestään, platinaa Follow Me -albumistaan ja kolminkertaista platinaa New Way Home  -singlestään.

Isac Elliot Särkänniemessä 2.7.2016: New Way Home -single 3 x platinaa, Follow Me -albumi platinaa, Lipstick -single kultaa, My Favorite Girl -single kultaa, Tired Of Missing You -single kultaa ja First Kiss -single kultaa.

 

A Little More –ep:

  1. Not for Nothing
  2. What About Me
  3. Worth Something
  4. Wishful Thinking
  5. Alone
  6. Sleepless

 

Kuvia: http://sonymusic.fi/artist/isac-elliot/

www.isacelliot.com

www.facebook.com/IsacElliot

www.instagram.com/isacelliot

www.twitter.com/IsacElliot

Snapchat: @snapisacelliot