Janne Ordénilta uusi parisuhteen arkeen pureutuva hitti

Janne Ordénilta uusi parisuhteen arkeen pureutuva hitti

18.04.2017 Uutiset Janne Ordén

Tuhatta feat. Redrama ja Sunnuntaisin feat. NEEA –kultahiteistään tutuksi tullut Janne Ordén julkaisi tänään uuden biisin Yhdessä yksinäisiä. Henkilökohtainen Yhdessä yksinäisiä kertoo siitä, kuinka sata lasissa rakastuminen kariutuu niin usein arjen hellyydenpuutteeseen.

Janne Ordénilta uusi parisuhteen arkeen pureutuva hitti Yhdessä yksinäisiä: http://bit.ly/YhdessaYksinaisia

Janne Ordén kirjoittaa biisejä omasta elämästään. Parisuhteet, sekä niiden ongelmat ja huippukohdat ovat Jannen biiseissä läsnä, sillä monesti parhaimmat ja kipeimmät asiat pyörivät ihmissuhteiden ympärillä.

Jannen sisällä asuu siis suurien tunteiden tulkki, mutta valitettavasti räppäriä ei tunnu onnistavan omissa suhteissaan:

Mä oon ite vähä semmonen et vie tosi paljon aikaa ennen ku ihastun vahvasti puhumattakaan rakastumisesta. Ehkä mun orastavissa suhteissa tää on ollu yks syy siihen miks mitään isoa ja pysyvää ei oo löytyny. Ei naiset jaksa ikuisuuksia venailla mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Sunnuntaisin ja Yhdessä yksinäisiä on tehty toisia silmällä pitäen kyllä. Jatkoa näille seuraa vielä ainakin yhden biisin verran, Janne kertoo.

Kuuntele Yhdessä yksinäisiä nyt Spotifyssa: http://bit.ly/YhdessaYksinaisia

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter