Jonsun uusi single Se menee ohi käsittelee eroa

Jonsun uusi single Se menee ohi käsittelee eroa

27.04.2018 Uutiset Jonsu

Kuuntele >> https://lnk.to/Jonsu-se-menee-ohi

Laulaja-lauluntekijä Jonsu julkaisee tänään kolmannen soolosinglensä. Se menee ohi -niminen kappale käsittelee varmasti jokaiselle jossain elämänvaiheessa tuttua ja kipeää aihetta: ”Tää on mun ensimmäinen erobiisi. En ole aiemmin kirjoittanut erobiisiä, joten tämä tuntui itselleni mielenkiintoiselta ja uudelta aiheelta. Elämä on täynnä eroja, pieniä ja suuria, helppoja ja vaikeita ja siksi taakse jättämisen ja luopumisen taito on tositärkeä. Jos vanhoja asioita jää liikaa kaipaamaan, on vaikeaa elää tässä hetkessä” Jonsu kertoo uudesta kappaleestaan.

Indica-yhtyeen solistinakin tunnettu Jonsu palasi musiikin pariin viime kesänä, kun takana oli muutaman vuoden totaalinen tauko musiikkimaailmasta. Bändin kiireisimpien vuosien jälkeen kauppatieteiden opinnot ja finanssialan työt aloittaneen laulajan kaipuu musiikkia kohtaan kasvoi lopulta sietämättömäksi, ja tie vei takaisin studioon. Viimeiset pari vuotta tiiminsä kanssa musiikkia valmistelleen artistin debyyttisoololevyn on määrä ilmestyä tulevana syksynä.

Se menee ohi -singlen ensimmäisen livevedon voi tsekata sunnuntaina Subin suorasta Xtra Factor -lähetyksestä klo 21 alkaen.

Seuraa Jonsua somessa:
https://www.facebook.com/jonsuvirallinen/
https://www.instagram.com/jonsuvirallinen/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter