Juno astuu uudella singlellään Grace Kellyn saappaisiin

Juno astuu uudella singlellään Grace Kellyn saappaisiin

13.01.2017 Uutiset Juno

Juno julkaisee uutta musiikkia pitkin kevättä

Kuuntele ”Grace Kelly feat. Keko Salata” tästä: https://lnk.to/JunoGraceKelly

Räppäri Juno julkaisi tänään uuden singlen ”Grace Kelly”, jolla vierailee Keko Salata. Biisillä Juno peilaa omaa elämäänsä Grace Kellyn kautta:

Mulla ja tällä biisillä on erikoinen tunneside ku tajusin et oma elämä ja Grace Kellyn elämä on joltain osin ollu samanlaista. Vaikka lähtökohdat on erilaiset, molemmilla on ollu selkee visio mitä itseltään haluu ja sen mukaan on tehny ratkaisuja.

”Grace Kelly feat. Keko Salata” sekä vuoden 2016 lopulla julkaistu single ”Aitoo ysärii feat. Matara” saavat jatkoa pitkin kevättä, kun Juno julkaisee lisää uutta musiikkia:

”On mahtava fiilis et tän biisin on saanu nyt ulos! Kivaa et uutta musaa saa nyt taas pikku hiljaa ihmisten korville kans!”

Suomen seuratuimpiin rap-artisteihin kuuluva Juno aloitti uransa jo 2000-luvun alussa, ja on julkaissut lukuisia albumeita sooloartistina. Soolouran ohella Juno on tullut tutuksi muun muassa Elokuu-yhtyeestä, SMC Lähiörotat -kollektiivista sekä lukuisista feattauksista muiden artistien kappaleilla. Musiikin ohella Juno on tullut tunnetuksi myös näyttelijänä. Juno näytteli pääosaa syksyllä 2016 ensi-iltaan tulleessa Antti J. Jokisen elokuvassa ”Pahan Kukat”.

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter