Juno esiintyy Taiteiden yönä 24.8. jokaisessa Helsingin kaupunginosassa

Juno esiintyy Taiteiden yönä 24.8. jokaisessa Helsingin kaupunginosassa

11.08.2017 Uutiset Juno

Uusi single Sulle ja sulle feat. Tono Slono julkaistiin tänään

Kuuntele kappale tästä: https://lnk.to/JunoSulleJaSulle

Räppäri Juno julkaisee tänään uuden singlen ”Sulle ja sulle”, jolla vierailee Tono Slono. Kappaleen julkaisun kunniaksi Juno tekee Helsingin Taiteiden yönä 24.8.2017 kaupunginosakiertueen. Juno esiintyy tällöin jokaisessa Helsingin kuudessakymmenessä kaupunginosassa. Junon kiertueen etenemistä voi seurata Taiteiden yönä Instagramissa @junogbr.

Sulle ja sulle on pitkästä aikaa mun eka julkaisu, joka on puhdasta räppiä. Oli siistiä saada Tono messiin just tähän biisiin. Tässä on aiempaa streetimpi fiilis ja siks haluan viedä homman myös kaduille ja vetää Taiteiden yönä jokaisessa Stadin kolkassa. Tulee varmaan aika fyysinen päivä mut saletisti siistii! Kutsun jokaisen mukaan seuraamaan tota vetoa joko livenä tai somen kautta. Kandee seurata mun Instaa niin tietää missä mennään ja milloin!” kertoo Juno.

Suomen seuratuimpiin rap-artisteihin kuuluva Juno aloitti uransa jo 2000-luvun alussa, ja on julkaissut lukuisia albumeita sooloartistina. Soolouran ohella Juno on tullut tutuksi muun muassa Elokuu-yhtyeestä, SMC Lähiörotat –kollektiivista sekä lukuisista feattauksista muiden artistien kappaleilla. Juno on julkaissut viimeisen vuoden aikana singlet ”Aitoo ysärii feat. Matara” ja ”Grace Kelly feat. Keko Salata”. Musiikin ohella Juno on tullut tunnetuksi myös näyttelijänä. Syksyllä 2016 julkaistiin elokuva Antti J. Jokisen elokuva ”Pahan Kukat”, jossa Juno näyttelee pääosaa.

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter