Justin Timberlake nousi Suomen radiolistan ykköseksi kesän tarttuvimmalla hitillään!

Justin Timberlake nousi Suomen radiolistan ykköseksi kesän tarttuvimmalla hitillään!

Timberlakelle uran ensimmäinen radiolistan ykkössija Suomessa.

ONNEA JUSTIN! KESÄN TARTTUVIN HITTI ”CAN’T STOP THE FEELING!” NOUSI SUOMEN RADIOLISTAN YKKÖSEKSI

Tämän kesän tarttuvin hitti, Justin Timberlaken tuore single “Can’t Stop The Feeling!” nousi tällä viikolla Suomen radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi ja on ensimmäinen radiolistan ykkössija Timberlakelle Suomessa.

Julkaisuviikollaan toukokuussa single nousi raketin lailla USA:ssa Billboradin Hot100 listan ykköseksi sekä Billborad Digital Songs Chartin ykköseksi sekä iTunesin ykköseksi 58 maassa, mukaan lukien myös Suomi. Single komeilee edelleen Suomen iTunesin kärkisijoilla ja on Spotifyssa striimatuimpien kappaleen joukossa.

Radioissa single on edennyt huimaa vauhtia ja on ollut yksi lähihistorian nopeiten radioiden soittoon lisätyistä kappaleista USA:ssa. Euroopassa ”Can’t Stop The Feeling!” nousi suoraan brittien radiolistan ykköseksi samalla viikolla mikä on erittäin harvinaista ja samankaltaista listamenestystä on nähty kaikissa maissa. Singlen hyväntuulisen musiikkivideon on ohjannut palkittu ohjaaja Mark Romanek. Katso video tästä

”Can’t Stop The Feeling!” on sävelletty tulevaan Dreamworksin isoon animaatioelokuvaan Trolls ja Justin Timberlake vastaa koko elokuvan musiikin tuottamisesta. Ensimmäisen singlen lisäksi Justin tulee esittämään useita kappaleita tulevalla elokuvan soundtrackilla ja mukana on myös vierailevia tähtiä.  Trolls soundtrack julkaistaan Suomessa 25. syyskuuta ja elokuva tulee teattereihin 28. lokakuuta.

Soundtracilla olevia vierailjoita ovat leffassakin esiintyvät näyttelijä Anna Kendrick, tv-tähti ja Carpool Karaoke –videoistaan tunnettu James Corden, Icona Pop sekä näyttelijä Zooey Deschanel, jotka tähdittävät myös Trolls –elokuvassa. Muita leffan näyttelijöitä ovat mm. Russel Brand, John Cleese, Gwen Stefani, Christopher Mintz-Plasse ja Justin Timberlake on myös yksi elokuvan Trolls –hahmoista.

 

Lisätiedot:

https://www.facebook.com/justintimberlake

Trolls traileri https://www.youtube.com/watch?v=_GiCrlS68dE