Koira on irti!

Koira on irti!

01.06.2018 Uutiset Mafia Honey

Rockyhtye Mafia Honey julkaisee tänään perjantaina 1.6. toisen singlensä Koira. Yhtyeen laulaja Salla Hätinen kuvailee kappaletta henkilökohtaiseksi me too -päivityksekseen.

Kuuntele: https://lnk.to/Mafia-Honey-Koirapr

Helsinkiläisrockyhtye Mafia Honeyn tänään julkaistava Koira on toinen single yhtyeen tulevalta ensimmäiseltä albumilta. Kappale on jatkumoa jo muutaman vuoden yhtä pitäneen bändin tammikuussa ilmestyneelle, suomirockin nykypäivää edustavalle Rakastutaan -debyyttisinkulle. Loistavan vastaanoton saanut kappale nousi talven aikana parhaimmillaan Suomen radiolistan 71. soitetuimmaksi.

Perjantaina julkaistavan Koira-sinkun teksti ja sävellys on jälleen yhtyeen laulajan Salla Hätisen käsialaa. Sovituksesta vastaa koko nelihenkinen bändi yhdessä. Henkilökohtaisista kappaleistaan tunnettu Hätinen kuvailee Koiraa omaksi me too -päivityksekseen – biisin muodossa:

Kun luonnostelin tätä biisiä pari kuukautta sitten yksiöni lattialla, olin tiennyt jo pitkään että haluan vielä kirjoittaa just tästä. Vietin koko viikon lattialla kanteleen, läppärin, erinäisten puolitäysien kahvimukien ja sotkupaperien seassa pyöritellen muistiinpanojani ja uusia ideoita, lukien tuttujen ja tuntemattomien me too -päivityksiä ja kaikesta tästä tajuttomasta viime vuosituhannelle kuuluvasta järjettömyydestä samaistuen suurinpiirtein jokaikiseen lukemaani tarinaan, pohtien miten liian usein se että mä oon puolitoistametrinen, vaaleatukkainen ja sukupuoleltani nainen meinaa sitä että mua ei tarvii ottaa tosissaan.

Tää teksti tuntui itsestäänselvyydeltä kun se lopulta tuli konkreettisiksi sanoiksi kirjekuoren kanteen. Tää on mulle noin sadalla eri tasolla, kertoen yhtäaikaa montaa tarinaa niin mun omasta elämästäni kuin ympäriltäni, ollen se kolikon toinen puoli edellisestä sinkustamme, sekä henkilökohtainen me too -päivitykseni. Oon aina ollut parempi ilmaisemaan itseäni musiikin kautta, hyvässä ja pahassa.

Koira on kirjoitettu jokaiselle raiskaajalle, pahoinpitelijälle ja hyväksikäyttäjälle, mutta myös jokaiselle kantaaottamattomalle, tytöttelijälle, uhriutuvalle, kadulla kuolaavalle huutelijalle ja ohimennen kopeloivalle.

On tuntunut vapauttavalta ymmärtää että mitään ei tarvitse antaa anteeksi, ja että mikään
ei oikeuta ketään kohtelemaan toista huonosti. Aina voi valita olla hyvä.

Mafia Honey on:

Johannes Erkkilä – rummut
Salla Hätinen – laulu, kantele
Ilkka Tuovinen – basso
Tomas Niemistö – kitara

Mafia Honey keikat:
22.06. Valtteri Festival, Tampere
04.07. Allas Sea Pool, Helsinki
28.07. Elmun Baari, Helsinki
25.08. Pukkilan Vintti, Pukkila
01.09. PaPaNa Bar, Inari

Päivittyvän keikkalistan löydät täältä.

Mafia Honey some:

https://www.instagram.com/mafiahoneyband/
https://www.facebook.com/mafiahoneyband/

Promokuvat:
http://sonymusic.fi/artist/honey-mafia/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter