Kultaa debyyttialbumillaan myynyt Keko Salata riisuu maskin ja julkaisee uuden singlen ”Älä sano”

Kultaa debyyttialbumillaan myynyt Keko Salata riisuu maskin ja julkaisee uuden singlen ”Älä sano”

23.03.2018 Uutiset Keko Salata

”Maski oli ainoa tapa saada mun musa ihmisten kuultavaksi, mutta nyt mä en enää halua sitä”

Kuuntele ”Älä sano” tästä: https://lnk.to/Keko-salata-Ala-Sano

Julkaisu: SAHH
Jakelu: Sony Music Finland

Kultaa viime vuonna julkaistulla debyyttialbumillaan ”Neuroottinen, dramaattinen, charmikas” myynyt Keko Salata julkaisee uutta musiikkia. Perjantaina 23.3. julkaistava ”Älä sano” on ensimmäinen single tulevalta toiselta albumilta.

Keko Salata teki artistidebyytin maskikasvoisena, hieman mystisenä hahmona. Uuden ”Älä sano” -singlen myötä maski on kuitenkin riisuttu pois:

Kun tein ekaa albumia, mä halusin hirveesti, että mun musiikki pääsee esille ja menestyy. Mutta samaan aikaan musta tuntui etten mä pysty esittämään sitä omilla kasvoillani. Katsoin TV:stä artisteja tai juontajia, ja mietin vaan että musta ei ole tohon. Maski oli ainoa tapa saada mun musa ihmisten kuultavaksi, mutta nyt mä en enää halua sitä.

Ekan levyn jälkeen oon oppinut olemaan armollinen itselleni ja omille heikkouksilleni. Oon myös ymmärtänyt sen, että kaikilla meillä on niitä heikkouksia. Ennen mä luulin, että vaan mä oon heikko ja muut on täydellisiä. Tällä hetkellä mä koen, että oon tosi elossa ja teen juttuja mitä mä rakastan.”

Keko Salata rakentaa musiikillaan oman rinnakkaistodellisuuden, jossa elävät sulassa sovussa urbaani lähiö, mustavalkoiset elokuvat, moderni pop ja slaavilainen iskelmä:

Mun musa rakentuu vastakohdille. Tykkään siitä, että joku voi olla tosi surumielistä, mutta samaan aikaan siitä voi tulla hyvä fiilis. Tuleva albumi tulee upottamaan vielä syvemmälle Keko Salatan maailmaan”.

”Älä sano”: https://lnk.to/Keko-salata-Ala-Sano
Facebook: https://www.facebook.com/KekoSalata
Instagram: https://www.instagram.com/kekosalata/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter