Laastarisuhteita ja siirtymäaikaa: Pihlajan uusi biisi pureutuu jokaiselle tuttuun asiaan

Laastarisuhteita ja siirtymäaikaa: Pihlajan uusi biisi pureutuu jokaiselle tuttuun asiaan

26.08.2016 Uutiset Pihlaja

Tamperelainen laulaja-lauluntekijä Pihlaja julkaisee tänään kakkossinkkunsa Laastareita. Biisi kietoo parisuhteen päättymisen jälkeisen kipeän ja hämmentävän ajan väreilevään pop-verhoon

Laastareita on biisi jota Pihlaja on työstänyt yhdessä tuottajansa KIROn kanssa jo pitkään. Biisin aihetta ei tarvinnut kaukaa etsiä:

Mulle itelleni biisi kertoo aika rehellisesti parisuhteen jälkeisestä siirtymäajasta. Siitä hetkestä kun kuvioissa pyörii jo uusia kundeja, vaikka fiilikset on vielä todella sekaiset ja selvästikään ei oo päästy yli siitä edellisestä parisuhteesta. Aiheeltaan biisi on varmaan tosi monelle tuttu, ja parisuhteen jälkeinen aika on yleensä melko raastavaa kaikin puolin. Ei siinä aina tiiä, että mitä oikein pitäisi tehä. En mä ainakaa oo tienny, Pihlaja kertoo. 

Katso Pihlajan vlogista miten sinkkua on työstetty ja miltä näytti biisin ensiesitys Tubeconissa: https://youtu.be/K_6hwpxTrIc

Pihlajan musiikissa nuorten aikuisten elämäntyylistä kertovat tekstit kuorrutetaan pop-koukuilla. Biiseistä välittyy elämänilo vaikka aiheet saattavatkin kirpaista. Pihlaja julkaisi debyyttisinkkunsa Flippaan keväällä ja kappale siivitti artistia kohti upeaa kesää. Kesä huipentui Tubecon-esiintymiseen jossa Pihlaja esitti Flippaan-sinkkunsa SignGirls –tubettajien kanssa ja  Laastareita sai ensiesityksensä:

Mulla oli ihan super kesä! Join paljo viiniä ja söin jätskiä ja kiersin festareita ja keikkoja.  Lisäks oon ollut paljon studiolla tekemässä musaa ja ollaan saatu tosi ihania biisejä tehtyä. En malta oottaa et pääsen joskus tulevaisuudessa julkaseen mun albumin.  Kesän kohokohta oli ehdottomasti elokuun alussa ollut Tubecon Hartsulla, mikä oli muuten ihan eka virallinen Pihlaja-keikka. Vähän oli pissat housussa ennen keikkaa mutta oli kyllä ihan sairaan kivaa esiintyä niin suurelle joukolle ja jengi jopa laulo mukana mun Flippaan- ykkössinkkua! Todella makee fiilis. 

Kuuntele Laastareita Spotifyssa: http://bit.ly/PihlajaLaastareita

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter